Christine Quinn bijt van zich af na beschuldigingen dat ze zwangerschap fakete

Christine is de opmerkingen meer dan zat.

Lees ook

Nu het vierde seizoen van Selling Sunset ein-de-lijk op Netflix staat, zien we onder andere hoe de zwangerschap van Christine Quinn verloopt. Toch denkt een aantal kijkers dat de babybelly van Christine nep is. De real estate agent is deze beschuldigingen zat en bijt van zich af op Twitter.

Commentaar

Als realityster krijg je regelmatig te maken met roddels die over je de ronde doen. Helaas is Christine daar geen uitzondering op. De real estate agent verwelkomde samen met hubby Christian Richard in mei 2021 hun zoontje Christian. Hun zoon kwam middels een noodkeizersnede ter wereld. Toch gelooft niet iedereen dat Christine daadwerkelijk zwanger was.

“Het commentaar op mijn lijf was heel nasty“, vertelde Christine hier al eerder over aan Grazia. “‘Ik geloof niet dat ze echt een kind heeft gekregen’, zeiden mensen. En: ‘Dit is allemaal een pr-stunt, ze had vast een draagmoeder.’ De Daily Mail plaatste artikel na artikel over mijn lichaam, met paparazzifoto’s erbij. Ik moest steeds lezen dat niemand geloofde dat ik zelf mijn kind had gedragen. Dat was heel heftig; ik had al een traumatische bevalling gehad en dan word je ook nog eens beoordeeld op je genen. Dat is echt waarom ik meteen weer in shape was, mijn genen. Ik volg geen dieet en heb niets bijzonders gedaan; ik ben gewoon lang en slank gebouwd.”

Beschuldigingen

Nu het vierde seizoen van Selling Sunset op Netflix staat – en kijkers haar zwangerschap kunnen volgen – krijgt Christine opnieuw nare opmerkingen voor haar kiezen. “Waarom heb je je zwangerschap gefaket? Het is helemaal oké om toe te geven dat je een draagmoeder had, maar stel geen onrealistische verwachtingen voor postpartum-moeders als je zelf je kind niet eens hebt gedragen. Het is bedrieglijk en een schande”, schreef iemand in een DM naar Christine. De real estate agent deelde de DM in haar stories en reageerde met: “Jullie zijn f*cking ziek.” Christine heeft de story inmiddels verwijderd.

En ook op Twitter reageerde de realityster op de beschuldigingen. “Voor iedereen die boos op me is over zwangerschapsgate: kijk alsjeblieft in mijn Instagram Stories. En bied je excuses aan. Dit is echt heel kwetsend.”

Trainen

Iemand op Twitter reageert vervolgens met dat het vreemd is dat Christine na haar keizersnede alweer snel aan het sporten was. “Eén à twee weken na je noodkeizersnede, waarbij je hart stopte en je bijna doodging, was je alweer aan het trainen. Dat is een beetje verdacht, en nogal onmogelijk. Zo'n groot litteken zou dan open zijn gegaan. Ik wens je het beste en dat je de hulp krijgt die je nodig hebt.”

Maar ook dit klopt niet, zo laat Christine weten op Twitter. “Ik ben niet na mijn keizersnede gaan trainen. Rook je crack? Waar heb je dat gelezen? Toen ik de yogascène opnam was ik zwanger. Het duurde vier maanden tot ik überhaupt weer kon beginnen met yoga.” Duidelijk.

Bron: Just Jared, US Weekly | Beeld: Adam Rose/Netflix 

Laatste nieuws

Zie ook