Zó ziet High School Musicals Ashley Tisdale er nu uit

Hoe gaat het anno 2022 met Sharpay?

Lees ook

Met haar platinablonde lokken, roze outfits en schoothondje Boi was Sharpay Evans absoluut dé ster van High School Musical (sorry not sorry Troy en Gabriella). Zestien jaar na het verschijnen van de eerste film zijn wij dan ook reuze benieuwd hoe het nu gaat met actrice Ashley Tisdale.

Carrière

Door de jaren heen heeft Ashley Tisdale in flink wat films en series gespeeld. Zo begon ze haar acteercarrière op dertienjarige leeftijd met een rol in de film A Bug’s Life. Acht jaar later scoorde ze een rol als Maddie Fitzpatrick in The Suite Life of Zack and Cody, waarmee ze doorbrak bij het grote publiek. In 2006 werd Ashley op 21-jarige leeftijd gecast voor High School Musical, waar ze de rol van de populaire Sharpay Evans vertolkte. Jaren later speelde ze de hoofdrol in de HSM-spin-off Sharpay’s Fabulous Adventure.

Niet alleen kan Ashley een knap staaltje acteren en dansen, ze heeft ook nog eens een gouden keeltje. De beauty heeft dan ook een aantal hits op haar naam staan (herinner je je He Said She Said nog?) en heeft zelfs drie albums uitgebracht. Triple threat!

Moederschap

Waar we regelmatig nog iets over Zac Efron en Vanessa Hudgens voorbij zien komen, lijkt het de laatste tijd behoorlijk stil rondom miss Sharpay. Toch zit Ashley absoluut niet stil. In 2014 stapte ze in het huwelijksbootje met haar grote liefde Christopher French, met wie ze in 2021 dochtertje Jupiter verwelkomde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

De actrice focust zich nu dan ook vooral op het moederschap, dat haar behoorlijk heeft veranderd. “Vroeger werkte ik maar door en door. Pas toen ik Jupiter kreeg, besefte ik dat ik echt alleen voor droomprojecten moet gaan”, vertelde ze onlangs aan E! News. “Als ik tijd van haar weg moet zijn, dan moet het wel iets heel speciaals zijn. Het is moeilijk om bij je kind weg te zijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

Naast het moederschap runt Ashley het platform Frenshe, waarmee ze aandacht wil vragen voor mentale gezondheid. “Ik help je een evenwichtig, niet-toxic leven te leiden”, valt er in haar Insta-bio te lezen. Zo deelt ze tips om meer zelfverzekerd te worden, heeft ze het over haar anxiety en bespreekt ze gezonde voeding. You go, Ashley!

Bron: Instagram @ashleytisdale, Just Jared, E! News | Beeld: High School Musical, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook