‘Déze Selling Sunset-ster is aan het daten met Zac Efron’

Ooh la la!

De geruchtenmolen draaide overuren nadat Tarek El Moussa, de hubby van Selling Sunsets Heather, een foto deelde waarop één van de ladies innig werd omhelst door niemand minder dan Zac Efron. Hangt er liefde in de lucht?

Intieme foto

Gisteravond dook er op het Instagram-profiel van Tarek een reeks foto's van zijn UFC-avondje op. Tarek genoot samen met Heather en een aantal van de andere Selling Sunset-leden van een avondje uit.

Het avondje uit is echter niet het enige waar volgers van Tarek zich druk om maken. In het midden op de foto spotten we namelijk niemand minder dan Selling Sunsets Amanza die inning omhelst wordt dan niemand minder dan – ja, echt – Zac Efron.

Onjuiste geruchten

Dat Amanza en Zac samen een hot couple vormen, is iets wat zeker is. En dat is ook menig fan niet ontgaan. “Oh my god, het lijkt erop dat Amanza en Zac aan het daten zijn”, “Hot couple alert” en “Zijn Amanza en Zac aan het daten?”, klinkt het dan al gauw in de reacties.

Maar helaas, na een bericht van TMZ weten we dat dit niet het geval is. De Amerikaanse showbizzsite weet te vermelden dat de twee niet aan het daten zijn en Zac zich alleen maar even bij de foto voegde voor een foto. Daar komt nog bij: Amanza heeft haar liefde al gevonden bij een andere man.

Bron: TMZ | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws