Thijs Römer deelt kiekje met dochter Sammie: ‘Wow, sprekend Katja!’

Kleintjes worden groot!

Lees ook

De relatie tussen Katja Schuurman en Thijs Römer liep in 2015 stuk, maar sindsdien zijn ze nog altijd even goede vrienden gebleven. Beiden plaatsen regelmatig met trots foto’s van hun dochtertje Sammie, die ze samen in 2010 kregen, op social media. Sammie is inmiddels bijna twaalf en dat ze zo snel volwassen wordt, vindt Thijs nog best moeilijk.

Sammie

Kleintjes worden groot, zo blijkt ook uit het kiekje van Thijs en dochter Sammie. De acteur plaatst een selfie met zijn bijna twaalfjarige dochter. “❤️Sammie. Bijna 12 jaar oud. Bijna naar de middelbare. Bijna een volgende stap. Bijna altijd vrolijk! Voor altijd mijn meisje”, schrijft de acteur in de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thijs Römer (@thijsromer)

Zo moeder, zo dochter

Bekende volgers van Thijs laten lovende reacties achter in de comments. Zo laat Wendy van Dijk een hartje achter en schrijft Soundos El Ahmadi: “Echt een lief kind is ze ❤️”. Ook zijn er een heleboel volgers die dochter Sammie sprekend op moeder Katja vinden lijken. “Wat lijkt ze op haar moeder😍😍”, schrijft iemand. En: “Lijkt sprekend op Katja”, klinkt het.

Moeder Katja kreeg na haar relatie met Thijs een relatie met Freek van Noortwijk, met wie ze ook in het huwelijksbootje stapte en dochtertje Coco LouLou kreeg. Vorig jaar besloten de twee echter om een punt achter hun relatie te zetten.

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook