Zien: zo zou Kate Middleton er met blond haar uitzien

Wij zeggen: go for it, Kate!

Lees ook

We kunnen de hertogin van Cambridge uittekenen in mantelpakjes van Alexander McQueen, een paar zandkleurige hakken en een volle donkerbruine bos haar. Toch zijn we benieuwd hoe een blonde coupe Kate Middleton zou staan.

Blonde coupe

Een verkeerde haarkleur kan veel voor je uiterlijk doen. Waar Kate haar natuurlijke golvende haarkleur volledig omarmd heeft, kan ze het steile blonde ook prima hebben. Wij zijn fan van Kate met een blonde coupe, maar zal ze dit gephotoshopte plaatje als inspiratiebron gebruiken? Wij hopen van wel. 

Bekijk de foto van Kate met blond haar hier.

Drastische verandering

De afgelopen corona-periode hebben we door de maatregelen veel in huis moeten zitten. Veel mensen zijn in deze periode druk in de weer geweest met diy-projectjes in eigen huis. Grote kans dat Kate een verfbeurt vanuit huis heeft overgeslagen, aangezien we de royal onlangs weer spotten met haar signature bruine coupe.

De kan is dus klein dat we Kate ooit in een (drastisch) andere haarkleur zullen zien. De schaar erin zetten sluiten we niet uit, maar een blonde coupe moeten we helaas voor bedanken. Wel is de hertogin fan van het zetten van lichte highlights. En ook dat staat haar ontzettend goed!

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook