Zien: zo zag De Bachelors Ascha er vroeger uit

Ascha ging vroeger met lang en steil haar door het leven.

Lees ook

Ascha is een van de ladies in De Bachelor die het hart van Thomas van der Vlugt nog kan veroveren. Ascha is een prachtige verschijning, maar hoe zag de beauty er vroeger eigenlijk uit?

Perfecte match

Ze is spontaan, avontuurlijk, gek op surfen én heeft dezelfde muzieksmaak als Thomas. Je zou zeggen dat de twee een perfecte match zijn, maar in de afleveringen van De Bachelor spatten de vonken nog niet van het scherm. De twee hebben nog steeds geen één-op-één date gehad en ook lijkt er in de gesprekjes tussen het tweetal nog geen diepgang te komen. Aan de looks van Ascha kan het in ieder geval niet liggen, want de beauty ziet er keer op keer prachtig uit.

Kiekje uit de oude doos

De speurneuzen van Love Reality wisten een kiekje van Ascha uit de oude doos te vinden. Op de foto’s zien we Ascha met lang en steil haar, iets wat ze in het liefdesprogramma niet heeft. Tegenwoordig zien we Ascha namelijk vaak met een opgestoken kapsel. Benieuwd hoe de beauty er vroeger uit zag? Kijk mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Spannende afleveringen

Aan haar looks en persoonlijkheid kan het niet liggen, maar toch zijn we benieuwd of Ascha en Thomas een perfecte match zijn. In de laatste aflevering van De Bachelor lijkt het namelijk alsof Thomas gevoelens begint te ontwikkelen voor Inge en Merel. But who knows, het kan echt nog alle kanten op. Wij blijven kijken!

Bron: Love Reality | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook