De Bachelor Thomas blikt terug op steamy date: ‘Ik voelde de spanning’

Wij krijgen het er zelfs warm van.

Lees ook

Er blijven steeds minder ladies over in De Bachelor. Niet alleen zorgt dit ervoor dat de dates iets meer diepgang krijgen, ook lopen de spanningen steeds meer op. En dat is iets wat Thomas van der Vlugt zeker voelde.

Steamy date

In de nieuwste aflevering van De Bachelor zien we dat Thomas Merel uitkiest om te genieten van een nogal bijzondere date. De twee vertrekken naar een badhuis om een speciale modderceremonie te bezoeken. Niet alleen moeten de twee elkaar insmeren met modder, ook wordt er een modderritueel uitgevoerd. Hierbij moeten de twee elkaar minutenlang knuffelen en in de ogen aankijken. Intens! 

Spanning

Na die intense minuten voelde Thomas naar eigen zeggen de spanning behoorlijk oplopen. “Ik voelde de spanning en een enorme drang dat ik haar wil laten weten hoe leuk ik haar vind”, stelt hij dan ook. Iets wat na de modderceremonie, in het bubbelbad, ook wel duidelijk wordt. Er volgt namelijk een behoorlijk steamy momentje – inclusief lange zoen. 

Keuze gemaakt?

Of Thomas zijn keuze nu heeft gemaakt? Daar lijkt het nog niet op. In de aflevering zien we de bachelor namelijk ook genieten van zijn date met Inge, waarbij de vonk ook lijkt over te springen. Wij zijn heel benieuwd welke dame het hart van Thomas uiteindelijk zal veroveren.

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook