Flinke domper voor deelnemers van Expeditie Robinson

'Echt niet normaal...'

Lees ook

Het lijkt wel alsof in Expeditie Robinson: All Stars alles in sneltreinvaart verloopt. Er is geen afvallerseiland, er zijn geen onverwachtse wendingen en er is geen samensmeltingsdiner. En laatstgenoemde was voor de expeditieleden een behoorlijke tegenvaller.

Dit artikel bevat spoilers over de zesde aflevering van Expeditie Robinson: All Stars. 

Samensmelting

We voelden allemaal dat het eraan zat te komen: de samensmelting. De twee kampen werden steeds kleiner, waardoor een samensmeltingsproef meer dan logisch was. Voor de expeditieleden a moment of joy, want in voorgaande seizoenen betekende een samensmeltingsproef ook een samensmeltingsdiner. Al dachten de programmamakers hier dit jaar anders over.

Geen diner

Na dagenlang te hebben geleefd op water, rijst en meel, konden de expeditieleden het uitgebreide gerecht dat tijdens het samensmeltingsdiner wordt voorgeschoteld al bijna proeven. Niets was minder waar, want alleen de winnaar mocht hier samen met twee kampgenoten van genieten. En je raadt het al: dat bezorgde de overige deelnemers behoorlijk wat frustratie. “Of je nou iemand mag of niet, of je nou een bondje hebt of niet, aan zo’n tafel kom je gewoon voor één nacht samen. En dat is zo’n speciaal gevoel”, stelt Carlos in de aflevering over het samensmeltingsdiner.

‘Echt niet normaal’

Uiteindelijk is het Niels die de proef wint en twee kandidaten uit mag kiezen om naar Winnaarseiland te vertrekken. Sebastiaan en Rita zijn de lucky ones, tot grote frustratie van Carlos. “Die mijlpaal waarbij je gezellig met elkaar aan tafel zit, en gesprekken hebt over thuis en van alles en nog wat, behalve de Expeditie. Dat wordt dan gewoon… weggeveegd. Echt niet normaal.” Heavy!

Bron: Videoland | Beeld: Expeditie Robinson

Laatste nieuws

Zie ook