Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan is 27 maart jouw geluksdag

Het staat in de sterren geschreven!

Of je nu je prins(es) op het witte paard tegen het lijf loopt in de supermarkt of een giga compliment hebt gekregen van je baas: het kan je kleine of grote geluksmomentjes bezorgen. In de gloednieuwe Grazia, die vanaf nu in de winkel ligt, bespreken we per sterrenbeeld op welke datum er een geluksdag op de planning staat.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan heb jij vandaag waarschijnlijk een fantastische dag. Op 27 maart staat er namelijk een geluksdag op de planning voor jou! En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen. Doe er je voordeel mee vandaag.

Positieve ontwikkelingen

De planeten hebben het goed met je voor. Denk aan positieve ontwikkelingen of verrassende ontmoetingen. Er valt in ieder geval genoeg te beleven. Neem daarom je werk niet al te serieus, blaas stoom af tijdens een feest of afspraak met vrienden. Daar relativeer je door. In je relatie is het van belang dat je wat vaker je gevoelens deelt, anders blijft het allemaal een tikkeltje oppervlakkig. Zie je als single iemand zitten, durf dat dan te laten blijken.

Benieuwd wat de geluksdag is van andere sterrenbeelden? Je leest het in de nieuwste Grazia. Vanaf nu in de winkel! 

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – Het 12e huis) | Beeld: Emily in Paris 

Laatste nieuws