Haast? Met deze TikTok-hack maak je krullen in 5 minuten

Wisten we dit maar eerder!

Een bos met mooie krullen willen we allemaal wel. Echter, we zijn niet allemaal gezegend met krullen, maar kunnen deze natuurlijk wel maken met een krultang. Voordat je je haren eenmaal hebt gekruld ben je vaak zo een half uur verder. Maar niet met deze TikTok-hack. Hiermee krul jij je haar namelijk in vijf minuten. Ideaal!

Trucje

Een hele bos vol met krullen in vijf minuten? Dat klinkt te mooi om waar te zijn, horen we je denken. Maar TikTokker April Browingham bewijst het tegendeel. In een video op het populaire videoplatform deelt ze hoe je dit voor elkaar krijgt. De video is inmiddels meer dan 12 (!) miljoen keer bekeken en gaat daarmee behoorlijk viral. Het is er dan ook eentje in de categorie: dit hadden we eerder willen weten.

Vijf minuutjes

In het filmpje laat April dé hack zien hoe ze in slechts vijf minuten haar haren krult. Het ziet er zó makkelijk uit, dat we het bijna niet kunnen geloven. Zo ga je te werk: doe je haar in een hoge paardenstaart. Verdeel het in vier gelijke delen. Krul vervolgens alle vier de delen van het gezicht af. Met elke kwart van je haar ben je ongeveer een minuut bezig. April laat de krullen vervolgens een minuutje afkoelen, zodat het niet meteen weer uitzakt, en haalt haar haar dan uit de staart. Het resultaat? Een prachtige bos met volumineuze krullen!

Benieuwd hoe April precies te werk gaat? Je ziet het in onderstaande TikTok-video:

@aprilbrowningham1 Props to @baileybryanneb for showing me this trick years ago. #longhair #curlit #aintgottimeforthat #moretimeforwatchingtheoffice ♬ 4ÆM – Grimes

Dikker haar

In de video zien we dat April best dun haar heeft. Daarom zijn vier delen van haar paardenstaart voldoende om een bos krullen te creëren. Heb jij dikker haar? Dan moet je je haar wellicht in zes (of meer) stukken verdelen. Je bent dan misschien wel twee minuten extra bezig met je haren kullen, maar ach, daar doen we niet moeilijk over. Het is nog altijd een hoop minder werk dan wanneer je pluk voor pluk je hele coupe moet krullen. Wij gaan dit in elk geval meteen uitproberen!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: TikTok, Emily in Paris

Laatste nieuws