Deze Euphoria-acteur krijgt rol in vierde seizoen You

We wachten met smart op de komst van HBO Max en de daarmee populaire serie Euphoria. Ook het vierde seizoen van You staat op onze kijklijst en we kunnen dan ook niet wachten om deze twee series eindelijk te bingen. In de tussentijd hebben we alvast een leuk nieuwtje, want een van de acteurs uit Euphoria heeft een rolletje in het vierde seizoen van You weten te bemachtigen.

Rollen

Euphoria is op dit moment razend populair. Wie op TikTok of Instagram kijkt ziet talloze memes en video’s over de serie voorbijkomen. Onder anderen Zendaya en Jacob Elordi (The Kissing Booth) spelen in de Amerikaanse serie. De serie is gebaseerd op een Israëlische tv-serie die blijkbaar nogal wat thema’s overeenkomt met 13 Reasons Why, zoals relaties, identiteit, sociale media en drugsmisbruik. Wie Zendaya speelt? De in real life 25-jarige actrice kruipt in Euphoria in de huid van de 17-jarige Rue, die worstelt met een drugsverslaving.

Ook Lukas Gage (Tyler) speelt in Euphoria. Hem kun je ook kennen van de film Love, Victor en binnenkort ook van de serie You. Netflix laat namelijk weten dat Lukas een rol in het vierde seizoen van You heeft gekregen. Hij zal een personage genaamd Adam gaan spelen, een warme grappige en feestende zoon van een rijke familie.

Duistere kant

Volgens het bericht van Netflix wordt Adam ook gezien als een zwart schaap, want hoewel hij zichzelf ziet als een zakenman, is hij dat allesbehalve. Adam presenteert zichzelf verder als een goede vriend en aardig mens, maar heeft ook ergens een duistere kant die hij probeert te verbergen (met drugs). Ondertussen probeert hij zijn relatie met zijn vrouw overeind te houden…

Wanneer het vierde seizoen van You precies op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Wel weten we al dat HBO Max en daarmee dus Euphoria, op 8 maart in Nederland beschikbaar is.

Bron: Tagmag | Beeld: Twitter, Euphoria

Laatste nieuws