Dit zijn de workoutgeheimen van 7 sportieve influencers

Spoiler: een killer outfit doet wonderen voor een goede workout. 

Lees ook

Een killer workout in de gym: het lijkt op Instagram alsof iedereen zich zonder moeite naar de sportschool sleept. Niets is minder waar, zo vertellen zeven sportieve influencers. Maar wat is hun geheim?

Killer outfit

We hebben er al eens eerder over geschreven en – ja echt – onderzoek heeft ook uitgewezen dat een goede outfit je meer motivatie geeft voor een workout. Niet alleen is het heerlijk om je in een gloednieuw pak te hijsen, je voelt je ook zelfverzekerder en krijgt meer zin in je workout.

Black Bananas snapt dit maar al te goed en lanceert een nieuwe kleurige collectie, namelijk haar eerste gym-wear lijn voor vrouwen en mannen. De collectie bestaat uit leggings, shorts, tops en sportbeha’s in een heerlijk kleurenpallet. Zeven fitness influencers hulden zich al in de kleurrijke outfits en vertellen stuk voor stuk wat hun workoutgeheimen zijn. En niet geheel onbelangrijk: hun favo healthy snacks én guilty pleasures. 

@imendirie

Workouttip: “Ik hou echt van uitslapen, maar ik voel me beter wanneer ik vroeg opsta, zodat mijn dag vroeg begint. Daarom ga ik altijd vroeg uit bed, zodat ik ‘s ochtends kan trainen. Als ik het uitstel tot de avond, heb ik geen zin meer.”
Favo onderdeel van een training: “Buikspieroefeningen vind ik echt geweldig om te doen, omdat je dan ook echt de pijn voelt in je buik. Dit gevoel doet me denken aan het hebben van de slappe lach, heerlijk.”
Favo healthy snack: “Een eiwitshake met banaan, chocoladepoeder, pindakaas, aardbeien en amandelmelk. Mijn ontbijt bestaat meestal uit twee hardgekookte eieren met spinazie.”
Guilty pleasure: “Ik ben echt de grootste snoepkont ever, dus het is soms moeilijk om die lekkere winegums niet te kopen na het tanken.”

@eilischflesch

Workouttip: “Daag jezelf vooral uit! Dit is niet alleen goed voor de ontwikkeling van je spieren, maar ook geeft het je een heerlijk voldaan gevoel na de training.”
Favo onderdeel van een training: “Ik ga wel heel erg goed op een nieuw persoonlijk record. Hiervan krijg ik extra energie en motivatie.”
Favo healthy snack: Een fruitbowl met diepvries fruit, whey en amandelmelk is heerlijk. Het lijkt net op sorbetijs, maar is laag in kcal en hoog in eiwitten.”
Guilty pleasure: “Ik ben helemaal gek op pindakaas! Heerlijk, een proteïne-pindakaasshake na een goede training maakt mijn dag compleet.”

@anna_delyla

Workouttip: “Daag jezelf uit. Ik zeg altijd tegen de meiden die ik train voor wedstrijden dat ze sterker zijn dan ze denken. Je kan altijd iets meer, en zo blijf je gemotiveerd om elke keer een stapje harder of zwaarder te gaan! Houd een logboekje bij met hierin de hoeveelheid sets, herhalingen en gewicht. Zo word je elke keer een stukje sterker en meer zelfverzekerd.”
Favo onderdeel van een training: “Legday is mijn favoriete dag, ik hou van heel erg zwaar een hipthrust pakken. Zo heb ik echt een heel erg voldaan gevoel na een zware training.”
Favo healthy snack: “Ik hou van rijstwafels met pindakaas en banaan. Of met pindakaas, kipfilet en komkommer. Ook lekker: toast met ei en avocado.”
Guilty pleasure: “Witte chocolade in elke vorm. Het liefste bonbons, maar ook elke andere vorm is welkom.”

@daniquehosmar

Workouttip: “Ik krijg vaak de vraag hoe ik gemotiveerd blijf. Het antwoord: je moet leren om discipline op te bouwen. Je kunt nooit 24/7 gemotiveerd zijn. Discipline gaat je op plekken brengen waar je met alleen motivatie niet gaat komen.”
Favo onderdeel van een training: “Ik heb zo‘n haat-liefdeverhouding met Bulgarian split squats. Het is een van de beste oefeningen voor je billen, maar zooo zwaar. Bijna iedereen haat deze oefening, maar ik geniet er stiekem wel van.”
Favo healthy snack: “Een crispy layered chocolate bar. Zoooo goed en ook nog eens gezond.”
Guilty pleasure: “Ik ben echt dol op chocolade. Dat kan ik echt de hele dag eten.”

@anniekvankeulen

Workouttip: “Maak je cardio-sessie makkelijker door op de loopband mails te beantwoorden vanaf je telefoon. Multitasking at its finest.
Favo healthy snack: Gebakken plantaan in kokosnootolie met zout.”
Guilty pleasure: Rode dropveters.”

@mrs.fit.ina

Workouttip: “Zorg voor een mind muscle connection, hiermee zorg je dat je focus volledig op de juiste spiergroep gericht is.”
Mijn doel tijdens een training: “Mezelf goed voelen, energiek zijn en zo lang mogelijk gezond blijven.”
Favo healthy snack: “Kwarkcakejes.”
Guilty pleasure: Fastfood en zoetigheid.”

@inesangelova

Workouttip: “Altijd opwarmen en stretchen.”
Leukste workout: “Mijn guilty pleasure is disco skating, heel goed voor je shape, en dat terwijl je lekker naar foute jaren 80‘s muziek kunt luisteren – en meeschreeuwen.
Favo healthy snack: “Worteltjes met hummus of groene druifjes.”
Guilty pleasure: “Ik ben echt gek op Rafaello en andere chocolade, daar kan ik echt geen nee tegen zeggen.”

Go bananas

Black Bananas is sports-inspired streetwear. Met een liefde voor premium materialen en onverwachte details zorgt Black Bananas ervoor dat jij je goed voelt en er goed uitziet, bij welke activiteit dan ook. Black Bananas staat ook voor ‘go bananas’ met als reden: neem jezelf en de wereld waarin we leven niet altijd te serieus. 

De gloednieuwe collectie van Black Bananas die nú in allerlei felle kleuren, soorten en maten verkrijgbaar is, laat duidelijk zien waar het merk voor staat. “Creativiteit, zelfverzekerdheid, innovatie, kracht en lef.” 

Bron en beeld: Black Bananas

Laatste nieuws

Zie ook