Grazia tipt: dit zijn de leukste Valentijnscadeaus

Happy Valentine's day!

De meest romantische dag van het jaar is alweer bijna aangebroken. Op Valentijnsdag zetten we onze loved ones in het zonnetje, en vieren we ook de liefde voor onszelf. Wil jij daarom wat moois kopen voor jezelf of je lief? We hebben een paar prachtige cadeaus voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Hand & Body Gift set

Hand & Body Gift Set -€39

Je handen reinigen en verzorgen? Dat doe je met de producten van Marie-Stella-Maris. In de Hand & Body Gift Set vind je een heerlijke hand- en lichaamszeep die de huid mild reinigt en bovendien ook nog eens hydrateert. Pas de bodylotion toe als finishing touch, deze houdt de huid zacht en soepel. Bovendien ruiken de producten ook nog eens heerlijk met geurtonen van roos, leer en kasjmier.

Puro Lipstick

Lippen om te zoenen? Yes please! De Puro Lipstick hydrateert je lippen en één laagje is al genoeg voor een dekkende kleur op je lippen. De lipstick bevat geen siliconen en ingrediënten van dierlijke afkomst. Love it! Verkrijgbaar in 21 kleuren.

Champagne

Say Yes to Love VAP 75cl €47,95

Cheers to love! Speciaal voor Valentijnsdag komt Moët & Chandon met een limited editie Say Yes to Love-geschenkverpakking. Exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Gucci Guilty

Als liefde een crime is, zijn wij guilty. Hoe leuk is het daarom om je jezelf en je lief een Gucci Guilty-parfum cadeau te doen? Gucci Guilty Parfum Pour Homme is een houtachtige, aromatische ambergeur en bevat noten als amber, oranjebloesem, patchoeli en muskus. Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme is een bloemige geur met topnoten als mandora en lychee.

Cosmetic Styling Bag

Cosmetic Styling Bag Limited Edition Gift Set – €33

De Cosmetic Styling Bag van Balmain bevat alle essentials die je nodig hebt voor een snelle touch-up onderweg. De bag bevat de Silk Perfume, Texturizing Salt Spray en de Argan Moisturizing Elixir in travel size. Ideaal!

Vedder & Vedder-sieraad

Speciaal voor Valentijnsdag hebben Anne en Esther twee speciale, prachtige collecties ontworpen: de Knot Collection en de Hallie Heart Bracelet Collection. De Knot Collection bestaat uit een ketting, armband en ring in goud en zilver en de Hallie Heart Bracelet Collection is te personaliseren met een vingerafdruk of met initialen. Hoe leuk! Let op: houd er wel rekening mee dat het een paar dagen duurt voor de gepersonaliseerde sieraden geleverd kunnen worden.

Happy Valentine’s Day!

Beeld: iStock

 

Laatste nieuws