Volgens TikTok vind je je perfecte lipkleur door déze producten te mengen

Deze mix zorgt voor een kleur die perfect bij je teint past.

Steeds vaker zien we op TikTok beauty hacks voorbijkomen die ons leven een stuk makkelijker maken. We hebben er weer eentje voor je. Struggle jij ook altijd met het vinden van een kleur lippenstift die perfect bij je teint past? De oplossing is simpel: je hoeft alleen maar drie make up producten te mixen.

Vermoeiende zoektocht

Niets zo frustrerend als de eindeloze zoektocht naar een lipstickkleur die je gezicht laat stralen. Er zijn tegenwoordig enorm veel kleuren om uit te kiezen, maar soms lijkt het alsof er geen enkele optie is die goed bij je past. Sommigen laten je tanden geel lijken, anderen zorgen ervoor dat je huid er grauw uitziet… Is er een simpele oplossing voor dit probleem? Op TikTok geeft Kenzie B. (@yokenzie) dé tip: mix je wenkbrauwpotlood en je blush met elkaar. Say what?!

 

@yokenzieb

Shout out to all the gworls

♬ original sound – Kenzie B 🐝

 

Perfect shade

“Ik heb een kleine tip voor alle dames onder ons”, zegt Kenzie tegen de camera. “Je perfecte lipkleur zal bestaan uit je wenkbrauwpotlood, de kleur blush die je altijd gebruikt en een gloss. Dat zal altijd de perfect lip shade zijn.” We weten niet wie deze hack precies heeft bedacht, maar de video van Kenzie is volledig viral gegaan en heeft inmiddels 3,6 miljoen views en duizenden comments.

Wenkbrauwpotlood, blush, gloss

Het proces om de producten te mengen is volgens Kenzie erg simpel. Gebruik eerst je wenkbrauwpotlood als een lipliner. Dep vervolgens wat van je blush op het midden van je lippen. Smeer daar een laag gloss overheen en tadaaa, je perfecte lipkleur zal verschijnen. Easy, right? Kenzie zegt zelf dat ze deze tip deelt omdat andere vrouwen altijd aan haar vragen welke lipkleur zij draagt. Ze moet ze dan vertellen dat ze die kleur zelf ‘gemaakt’ heeft.

In de praktijk

Ben je een beetje skeptisch? Je bent niet de enige. In de comments vragen veel mensen zich af hoe dit werkt als je wenkbrauwen zwart zijn. Daarop antwoordt Kenzie dat je de methode niet meteen overboord moet gooien, omdat het bij veel mensen al wel echt heeft gewerkt. Er zijn inderdaad steeds meer mensen die het proberen; er verschijnen veel video’s van andere mensen op TikTok die het trucje toepassen en dat met hun volgers delen. Hieronder zie je er een paar:

@kamgregory

WAITTT because i didn’t expect to like it😳

♬ original sound – Kenzie B 🐝

@abbyroberts

had to try it hehe

♬ original sound – Kenzie B 🐝

@stxph.h

what do we think?? #lipcombotiktok #lipcolourchallenge

♬ original sound – Kenzie B 🐝

Unieke kleur

Zoals je ziet: iedereen heeft dus een unieke eigen lipkleur. Wij vinden deze beauty hack zeker het proberen waard en zijn benieuwd of onze resultaten er net zo natuurlijk uitzien als die van Kenzie. Het scheelt in elk geval heel wat tijd en moeite om een goede kleur te vinden! Wat vind jij, is deze hack de moeite waard?

Bron: Glamour UK | Beeld: BrunoPress, TikTok

Laatste nieuws