Zien: déze vrouwen strijden om het hart van Thomas van der Vlugt in De Bachelor

Wij stellen de zestien knappe ladies aan je voor.

Nog even en dan verschijnt De Bachelor met Thomas van der Vlugt ein-de-lijk op Videoland. Maar liefst zestien prachtige ladies zullen alles op alles zetten om het hart van Thomas te veroveren. Wie die dames precies zijn? Wij stellen ze aan je voor. 

Nog even en dan verschijnt De Bachelor met Thomas van der Vlugt ein-de-lijk op Videoland. Maar liefst zestien prachtige ladies zullen alles op alles zetten om het hart van Thomas te veroveren. Wie die dames precies zijn? Wij stellen ze aan je voor. 

Daniek

De Hengelose Daniek werkt als styliste en draait haar hand niet om voor wat spannende avonturen. Off-piste snowboarden, raften of bergbeklimmen: ze probeert graag nieuwe dingen uit en vindt het niet erg als er dan weleens iets misgaat.

Demi

Wie openheid zoekt, is bij Demi aan het juiste adres, ze stelt zich namelijk snel open naar nieuwe contacten. Hoewel haar werk als kapper misschien anders doet vermoeden, is ze impulsief, stoer en absoluut geen meisje-meisje. Ze is klaar om Amersfoort in te ruilen voor een Mexicaans avontuur met Thomas.

Demi

Diandra

Deze Gooische dame zit vol verrassingen! Diandra haar hart ligt momenteel in de modewereld, maar kan daar snel verandering in worden gebracht na haar ontmoeting met Thomas? Diandra staat zelfverzekerd en vol positiviteit in het leven. Voor haar familie en vrienden staat ze altijd klaar en wat anderen over haar denken, kan haar gestolen worden

Diandra

Faith

Faith is momenteel in between jobs. Ze woont nog bij haar ouders in Rotterdam en zal niet uit huis gaan voor ze de ware heeft gevonden. Waar Thomas een behoorlijke waaghals kan zijn, is Faith al trots als ze in een lift durft te stappen. Wellicht dat zij voor balans in zijn avontuurlijke leven kan zorgen.

Faith

Frederique

Als ex-topsportroeier is Frederique het gewend om alles uit zichzelf te halen. Haar achternaam De Vlam doet haar eer aan; Frederique heeft een vurige persoonlijkheid. In het dagelijks leven is ze data-analist bij een grote bank, maar ze is klaar om haar computer achter zich te laten op weg naar het avontuur in Mexico.

Frederique

Indigo

Deze jonge fashionstudente, hostess én marketeer Indigo is op zoek naar echte liefde met iemand die net zo avontuurlijk is als zij zelf. Vindt zij dit avontuur bij Thomas? Ze komt uit Friesland, maar heeft inmiddels een druk en gezellig leven opgebouwd in Amsterdam.

Indigo

Inge

Inge heeft rechten gestudeerd en is als echte carrièretijger nu werkzaam als manager bij een recruitmentkantoor. Ze woont in Amsterdam, waar ze een bruisend, sociaal en ondernemend leven heeft. Ze is dus helemaal klaar om naar Mexico te gaan om een gooi naar Thomas’ hart te doen.

Inge

Karen

Hoewel haar wilde krullenbos anders doet vermoeden, is Karens karakter het tegenovergestelde: lief en zacht. Ze cijfert zichzelf snel weg en laat anderen altijd voor gaan. Lukt het haar om zichzelf in de strijd om Thomas’ liefde wél op de eerste plaats te zetten?

Karen

Linde

Linde houdt van leven in de brouwerij. Wat dat betreft zouden zij en Thomas weleens een match kunnen zijn. Momenteel leidt ze een onbezorgd en bruisend leven in de horeca, maar wil later haar werk in de zorg weer oppakken. Linde is een energieke dame die áls ze verliefd wordt, all-in gaat.

Linde

Lysette

Deze sprankelende leerkracht uit Dokkum bulkt van de energie en verhuist binnenkort naar Amsterdam. Ze is namelijk helemaal klaar voor het bruisende stadsleven. De afgelopen jaren stonden in het teken van persoonlijke groei en nu is het dan ook tijd om te bloeien. Hoe leuk zou het zijn om dat te doen met Thomas aan haar zij?

Lysette

Maureen

Maureen is na een roerige periode in Australië in Amsterdam neergestreken om aan haar opleiding te beginnen. In reislust en drang naar avontuur zullen Thomas en zij elkaar kunnen vinden. In het aangaan van nieuwe relaties speelt ze vaak hard to get, maar wie haar eenmaal voor zich wint, krijgt 200% Maureen.

Maureen

Merel

De Amsterdamse Merel heeft veel zelfspot en is letterlijk goedgebekt: ze is bijna afgestudeerd als tandarts en van plan de bovenste trede van de carrièreladder te bereiken. Qua ambitie zal ze dus zeker met Thomas kunnen klikken. Als Merel niet in de praktijk is, is er een grote kans dat Merel zich op het hockeyveld, een feestje of het terras bevindt.

Merel

Michelle

Michelle komt uit Oldenzaal, waar ze handelt in auto’s en caravans. Ze weet haar mannetje te staan in deze wereld, waar haar tijdens onderhandelingen vaak het vuur aan de schenen wordt gelegd. Zal Thomas haar aankunnen?

Michelle

Patricia

De Groningse Patricia is een echte entertainer; geen wonder dus dat ze teamleider is van een animatieteam. Weet ze Thomas ook te entertainen? Daarnaast is ze samen met haar zus wimperstyliste. Ze is onbevangen, altijd vrolijk en ietwat impulsief.

Patricia

Romy

Romy werkt als radio-DJ en heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Met al deze levenservaring op zak, staat ze sterk in haar schoenen en is ze helemaal klaar voor een romantisch avontuur met hopelijk Thomas aan haar zij. Ze staat bewust in het leven en is een vrije geest.

Romy

Yaël

De Amsterdamse Yaël heeft een groot hart: na haar studie Psychologie is zij gaan werken als ZZP’er met onder andere kinderen met autisme en kwetsbare jongeren. Daarnaast runt ze samen met haar zus een webshop voor kleding en accessoires. Ze is een echt gevoelsmens met temperament en klaar voor de liefde! Vinden zij en Thomas elkaar?

Yaël

Het is nog maar een dag geleden dat de laatste aflevering van Prince Charming op Videoland verscheen, maar de streamingdienst maakt zich alweer op voor de volgende zoektocht naar de liefde, die van Thomas van der Vlugt. Vanaf 16 februari kunnen we dus weer genieten van een wekelijkse portie liefde, drama en romantiek op Videoland. We can’t wait!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws