Winning Wednesday: 2x The Mom Plan van SUPS t.w.v. €55

Doe mee en win!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday bij Grazia. Dit keer mogen we 2x The Mom Plan van SUPS t.w.v. €55 weggeven. Hallo nieuwe energie! 

Mom life

Als moeder van één, twee of misschien nog meer kids heb je het soms best zwaar te verduren. De opvoeding (waar je je handen al vol aan hebt), het huishouden, je love life, een carrière en ga zo maar door. Het vraagt veel energie en vaak gaat dit alles ook nog gepaard met een verstoord hormoonbalans – als gevolg van het moederschap. 

Tijd voor een flinke portie me-time schiet er vaak bij in, dus we kunnen wel stellen dat alle mommies out there wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. 

Selfcare supplementen

Uit onderzoek van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling blijkt dat vrouwen per week, naast betaald werk, bijna 27 uur per week spenderen aan de fysieke zorg voor kinderen en het huishouden. En daar zijn taken als mentale workload, het maken van boodschappenlijstjes en andere to do’s die moeders dagelijks in hun hoofd bijhouden, nog niet opgeteld.

It’s a lot, zo ondervond ook Maartje Niehof, moeder van vier. Zij richtte hierom het supplementen merk SUPS op. Zij ondervond de struggles van het moederschap en besloot onderzoek te doen naar een oplossing. In combinatie met haar eigen ervaringen, onderzoek onder moeders én haar interesse in gezonde voeding, maakte dat Maartje in de wereld van de voedingssupplementen dook en met experts in gesprek ging. “Het ontbrak aan schone, plantaardige supplementen, waarvan de ingrediënten zijn gekozen op basis van de fysieke en mentale behoeftes van moeders, waardoor je niet zelf op onderzoek uit hoeft over wat je precies nodig hebt in deze veeleisende jaren. Supplementen die je meteen een gezonde kick-start van de dag geven. Zo werd SUPS geboren.” 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door supplements for women (@sups.care)

SUPS

De missie van SUPS? Vrouwen empoweren in deze bijzondere fase van hun leven en ze handvatten te bieden om een goede selfcare routine in te bouwen. De hero van SUPS is The Mom Plan, een complete bundel met supplementen voor moeders. The Mom Plan bestaat uit een complete bundel voor moeders, met krachtige multivitaminen en superfoods. Deze bundel met de producten Rise, Balance en Revive ondersteunt op het gebied van vitaliteit, weerstand en hormoonbalans. Ook is er The Pregg Plan een supplementenbundel voor zwangere vrouwen. 

“In een maatschappij waar stress bijna als normaal wordt ervaren en burn-outs aan de orde van de dag zijn, is het juist van groot belang dat je goed voor jezelf blijft zorgen. Voor jou én je omgeving. Met supplementen kun je jezelf dat beetje extra geven, zonder dat het zeeën van tijd kost. Bovendien is het een effectieve maar simpele manier om aan je gezondheid te werken. Wanneer jij je goed voelt, kun je beter omgaan met alle uitdagingen en de stress en, naast het moeder zijn, ook nog energie overhouden voor andere dingen. Je bent per slot van rekening méér dan alleen een mama.”

Win, win, win! 

Herken jij jezelf in dit verhaal en ben je benieuwd naar de supplementen van SUPS? Lucky you, want we mogen 2x The Mom Plan van SUPS t.w.v. €55 weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze prijs is onderstaand formulier invullen en wie weet bij jij straks de lucky winner. 

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 2x The Mom Plan van SUPS t.w.v. €55″ description=”Doe mee en win! ” ended_at=”08-11-2022″ brand=”SUPS” questions=”%5B%22%22%5D” ]

Deze actie loopt tot en met dinsdag 22 februari 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook