Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s voor aankomende week

We hebben weer een paar leuke to do's voor je verzameld.

Het weekend staat weer voor de deur! Heb jij nog geen plannen? No worries. We hebben een paar leuke to do’s voor je op een rijtje gezet, zodat je je niet hoeft te vervelen. Komen ze:

 

Kijk seizoen 4 van The Sinner

Nog heel even geduld en dan staat er een gloednieuw seizoen van The Sinner op Netflix. In seizoen vier is Harry Ambrose (Bill Pullman) getuige van een zelfmoord die veel vragen oproept. Terwijl hij probeert te onderzoeken waarom de jonge vrouw zichzelf van het leven beroofde, wordt hij tegengewerkt door de lokale bevolking…

Vanaf woensdag 26 januari op Netflix.

Bestel een kaartje voor de Fashion for Good’s Glitter Bingo

Het duurt nog even, maar op zaterdag 19 februari organiseert Fashion for Good een duurzame glitterbingo. Enne, niemand minder dan draq queen Patty Pam-Pam host de bingo. De glitterbingo wordt live vanuit het Fashion for Good Museum in Amsterdam uitgezonden. Wat je kunt winnen? Onder andere sprankelende plasticvrije Bioglitz-glitters, gemaakt van eucalyptus! Leuk om covid-proof te doen met familie, vrienden of collega’s!

Er zijn verschillende tijdsloten voor het event. Zo kun je kiezen tussen tijdslot 1 (15.00 uur – 15.45 uur), tijdslot 2 (16.00 uur – 16.45 uur) en tijdslot 3 (17.00 uur – 17.45 uur). Een kaartje kost slechts €7,50 en is hier te bestellen.

Afternoon Tea

Een middagje in stijl aan een kopje thee lurken met je besties? Het Waldorf Astoria Amsterdam brengt vanwege groot succes de Dolce & Gabanna Afternoon Tea terug. Het o zo geweldige Dolce & Gabanna inspireerde de patissiers van Waldorf Astoria met hun liefde voor Siciliaanse tradities, kunst en onderscheidende smaken. Kortom: je kunt een feestje op je bord verwachten bij deze theesessie. De zoete en hartige heerlijkheden zijn niet alleen goed op smaak, maar ook een feestje om naar te kijken. Denk aan traditionele Cannoli met pistache en sinaasappel, citroen pistache scones en Amaretto cake. Ook aan de hartige snacks is gedacht, zo zijn er creaties als schuim van Parmezaanse kaas met pistou en gerookte paling en foccaccia, bereid met octopus geroosterd op houtskool en artisjok. Loopt het water je al in de mond? Je bestelt de Dolce & Gabanna Afternoon Tea voor €39,50 via Luxury at Home. Enjoy!

Bestel een vegan feestje voor op je bord

Uiteten kan nog even niet, maar bestellen wel. De maand januari staat nog steeds in het teken van vegan food (hallo Veganuary) dus hierom tippen wij een aantal restaurants die de meest geweldige vegan maaltijden bezorgen. Bestel in Utrecht bij JUULS, hier vind je heerlijke verse hummus met diverse toppings – geloof ons: echt om je vingers bij af te likken. In Rotterdam kun je terecht bij Jack Bean, op steenworpafstand van Rotterdam Centraal. Hier scoor je de prijswinnende ultimate mushroom special burger, die indrukwekkend hoog wordt opgestapeld. Ben je dit weekend in Groningen te vinden? Bestel dan een 100 procent plantaardige bowl bij . Aanrader: de tokyo teriyaki. Hier smul jij niet alleen van, dit zal ook in de smaak vallen bij je non-vegan friends. Allemaal super easy te bestellen via Thuisbezorgd. Eet smakelijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rå (@rabowls)

Probeer Low Carb Fit Buns uit

Wist je dat een gemiddelde hamburger zo’n 1200 calorieën bevat? Vaak is zo’n burger wel enorm lekker, en zijn het de calorieën waard. Wil je toch liever een net wat gezondere burger? Daar heeft Ter Marsch & Co iets op verzonnen: de Fit Buns. Dit is een low carb burger met kalkoen en kabeljauw en bevat zo’n 600 calorieën. De burger is daarnaast belegd met avocado, ingelegde groenten, bosui, koriander, chili, gepofte boekweit en Aziatische curry crème op basis van yoghurt en eiwit.

Fit bun

De Fit Buns zijn vanaf nu af te halen bij alle Ter Marsch & Co-vestigingen (Amsterdam Kalverstraat, Amsterdam Bloemenmarkt, Utrecht voor Clarenburg, en Rotterdam Witte de Withstraat) en blijft voorlopig nog wel even op de kaart staan. Wij kunnen niet wachten om een burger te proberen!

Beeld: Ter Marsch & Co

Laatste nieuws