Winning Wednesday: 1x een overnachting voor twee personen bij The Highlander in Amsterdam + ontbijt t.w.v. €90

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we een heerlijke overnachting bij The Highlander in Amsterdam weggeven + een Schots ontbijt t.w.v. €90! 

Staycation 

Ben jij wel toe aan een fijne staycation? Dan ben je bij The Highlander in Amsterdam aan het juiste adres. Het hotel is te omschrijven als creatief en stijlvol met een geweldige sfeer. Zo zijn kleuren, patronen en designs in het interieur door elkaar gemixt, wat zorgt voor een gewaagd maar zeer geslaagd interieur. The Highlander staat niet alleen bekend om haar prachtige interieur, maar ook om haar top of the bill service. Zo ontbreekt het je aan niets en staat het personeel altijd klaar om je verblijf nog aangenamer te maken. 

Oja, en hadden we al gezegd dat The Highlander zich op een toplocatie in Amsterdam bevindt? Het boutique hotel is gevestigd aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Met andere woorden: de Bijenkorf ligt op steenworp afstand. Dus als je lekker wilt shoppen komt dat wel goed. 

Fun fact: Wist je dat The Highlander is vernoemd naar de familie Hoogland, van wie het hotel is? Daarnaast maakt het hotel met de naam ook een referentie naar de Schotse Hooglanden. Niet zo gek dat de welbekende Schotse ruit dan ook vaak genoeg terugkomt in het interieur van het hotel. 

Win, win, win 

Zie jij een hotelovernachting in The Highlander wel zitten? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk één hotelovernachting voor twee personen weggeven + Schots ontbijt ter waarde van €90! 

Het uitgebreide Schotse ontbijt van The Highlander lijkt op een Engels ontbijt – maar dan beter.  Wat je zoal kunt krijgen? Verse sappen, thee, koffie, granola, yoghurt, bacon en worst. Oftewel: alles waar je ’s ochtends zin in hebt. De ontbijtbar is elke ochtend open van 7.00 uur tot 11.00 uur. (Door de huidige coronamaatregelen is het momenteel helaas niet mogelijk om het ontbijt in het restaurant te nuttigen, maar zul je het mee moeten nemen naar je kamer.)

Wil jij kans maken op deze fijne overnachting plus ontbijt? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet ben jij de lucky winner! 

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze actie loopt tot en met dinsdag 25 januari 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook