Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze 9 basics zou je altijd in je garderobe moeten hebben

Een goede garderobe bestaat in ieder geval uit de juiste basics. Met een paar goede broeken, shirt en andere items heb je de perfect basis voor een outfit. Uiteraard vul je dit aan met andere shirts met prints, opvallende broeken en accessoires. Zo kun je oneindig veel combinaties maken en kun je eigenlijk nooit meer zeggen dat je niets meer hebt om aan te trekken. 

Een goed zittende jeans

Een lekkere jeans is een absolute must om aan je garderobe toe te voegen. Een spijkerbroek kan eigenlijk altijd en is heel goed te combineren met alle kleuren en past in elke stijl. Bovendien vind je spijkerbroeken in alle soorten en maten en is er altijd wel eentje die je past. Het vinden van het juiste model kan echter wel een struggle zijn. Heb je het perfecte model voor jou gevonden? Koop er direct twee in verschillende kleuren, dan kun je weer even vooruit. 

Fijne flared broek

Je ziet ze al een tijdje in het modebeeld en nog steeds hangen ze in alle winkels. De flared broek is niet meer weg te denken. Veel vrouwen zijn er dol op omdat ze er niet alleen leuk uitzien, maar ook nog eens heerlijk zitten. Zo’n zacht exemplaar van een fijne stof voelt net aan als een joggingbroek. En zeg nou zelf, dat is toch de ideale combinatie? Een flared broek is leuk te combineren met een oversized shirt, blouse of puffy trui. 

Basic t-shirts

Ook zeker niet te missen zijn een paar goede basic t-shirts. Kies bijvoorbeeld voor wit en zwart om ergens onder te dragen, maar een kleur kan natuurlijk ook. Een mooi slim fit t-shirt zit lekker onder een trui in de winter, maar kan in de lente of zomer ook mooi staan op een wat meer opvallende broek. 

Classy blouse

Bij een mooie classy blouse denk je misschien al snel aan een chique outfit. Hoewel je een blouse heel goed kan stylen zodat je er fashionable uitziet, kan het met een mom jeans weer een hele nonchalante look opleveren. 

Je favoriete jurk

Of nu een little black dress is of een lange maxi jurk, een jurk is een item dat altijd handig is om in de kast te hebben. Eigenlijk heb je verder niks nodig, trek de jurk aan en je outfit is compleet. In de zomer draag je de jurk zonder iets eroverheen, maar in de winter kan hij weer prima gecombineerd worden met een warm vest of een blazer. Zo heb je in alle seizoenen iets aan één item. 

Lekker warm vest

Een vest is het hele jaar door ideaal. In de winter draag je hem over een shirt of blouse om jezelf warm te houden. In de zomer of lente kan het weer heel handig zijn voor een frisse avond wanneer je op het terras zit tot de late uurtjes. 

Zachte trui

Net als een vest is een trui ook vooral in de wintermaanden echt een musthave. Er zijn genoeg stijlvolle truien te vinden die óók nog eens heerlijk zitten. Zo eentje die je het liefst niet meer uit doet en waar je helemaal in wilt verdwijnen. Ook deze is weer ideaal te combineren en staat stoer op een jeans, maar over een lange jurk geeft hij weer een heel ander effect. 

Chunky boots

Een outfit is natuurlijk niet compleet zonder schoenen. Het is ook vaak nog het meest dure item op de lijst ook. Wanneer je schoenen koopt wil je dan ook dat je ze zo vaak mogelijk aan kunt, maar vooral dat ze bij al je outfits passen. Stoere boots zijn dan net het paar schoenen dat je nodig hebt. Vind je het juiste exemplaar, dan zitten ze heerlijk en kunnen ze ook nog eens tegen een stootje. Boots maken een stoere outfit helemaal af, maar geven een wat meer classy outfit juist een edgy randje. Leuk bij zowel een broek of jurk. 

De beste sneakers

Van schoenen krijg je nooit genoeg, dus een paar sneakers naast je boots is geen probleem. Bovendien blijven je schoenen alleen maar langer mooi als je ze zo nu en dan kunt afwisselen. En sneakers zijn hot. Je ziet ze overal en dat is ook niet zo gek. Sneakers zitten lekker en lopen heerlijk. Geen pijnlijke voeten meer omdat je de hele dag op hoge hakken moet lopen. Bovendien staan ze net als boots leuk onder zowel een broek, rok als een jurk. 

Beeld: Pexels