Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lief: Birgit Schuurman deelt schattige foto van zoontjes in zelfde pakje

'Zelfde mama, andere papa's, zelfde pakje', schrijft Birgit.

Voor Birgit Schuurman en haar vriend Sander van Haarlem eindigde 2021 heel speciaal: het stel verwelkomde hun zoontje Jimi op de allerlaatste dag van het jaar. Het is het tweede kindje voor Birgit, die uit een eerder huwelijk zoon Chico heeft. De zangeres heeft het een en ander bewaard van haar eerste zoontje – en dat komt nu heel goed van pas.

Zelfde pakje

Met de komst van een kleine kan het zo verleidelijk zijn om de kinderafdeling van de Zara, H&M en Hema leeg te shoppen. Maarre, het is ook heel speciaal om 'oude' kleding een tweede leven te geven. Dat bewijst Birgit Schuurman wel met een lieve foto van haar twee zoons.

"Wie wat bewaart, heeft wat", schrijft Birgit bij twee foto's van haar pasgeboren zoontje en haar 12-jarige zoon Chico als baby. "Op foto 1 draagt Jimi het pakje dat Chico (foto 2) droeg toen-ie net geboren was. Zelfde mama, andere papa's, zelfde pakje, evenveel liefde!"

Knap ventje

Hoewel het babypakje enorm cute is, hebben veel volgers enkel oog voor de twee schattige baby's. "Wat een schatje", "Super schattig" en "Hoe zoet" klinkt het veelvuldig in de comment section. "Wat een mooi koppie met haar had Chico als baby... Prachtig", schrijft een volger. "Zo, knap ventje", schrijft een ander over baby Jimi.

Negatieve reacties

Het is wel duidelijk dat Birgits volgers helemaal verliefd zijn op de kleine Jimi – en dat snappen we heel goed! Afgelopen zomer, toen Birgit haar zwangerschap bekendmaakte, kreeg ze echter flink wat negatieve reacties om haar oren. Zo vonden veel mensen de zangeres, die toen 44 kaarsjes uit mocht blazen, te oud om nog een kindje te krijgen.

"Liefde is liefde. En je bent zo out als je je voelt", liet Birgit destijds weten. "You don't stop playing 'cause you grow old, you grow old because you stop playing. En aangezien ik nog jaren aan 't lego'en ben en verstoppertje aan 't spelen ben, denk ik dat 't wel snor zit met moi“, sluit ze af. You go, Birgit!

Bron en beeld: Instagram @birgit.schuurman