Birgit Schuurman showt prachtige babybuik in bikini

Wauw!

Lees ook

Birgit Schuurman en lover Sander van Haarlem maakten in juni bekend in verwachting te zijn van een zoontje. Inmiddels is haar baby belly al behoorlijk gegroeid, zo is te zien op een prachtige bikinifoto die Birgit op Instagram deelt.

Babybuik

Birgit geniet momenteel van een zonovergoten vakantie aan het strand, en daar hoort natuurlijk een vrolijk bikinikiekje bij. Met haar mintgroene bikini en dito gekleurde nagels poseert ze voor de camera. “Of mijn nagels altijd zo perfect bij mijn bikini kleuren? Wat denk je zelluf”, schrijft de actrice bij de foto.

Maarre, wij hebben vooral oog voor één ding: haar prachtige babybuik. Die is inmiddels al flink wat gegroeid. Birgit zelf kan er de lol wel van in zien. In de hashtags schrijft ze: #bikiniready en #onepack. Love it!

Zwanger in bikini

Eerder liet Birgit op Instagram al weten dat ze het heel fijn vindt om met een zwangere buik in bikini rond te lopen. “In je bikini op de foto is eigenlijk wel 't meest relaxed als je zwanger bent kwam ik gister achter. Ik denk er eindelijk eens niet aan dat ik mijn buik in 'moet' houden! Tuurlijk MOET dat sowieso niet, maar denk dat bijna iedereen die in badkleding op de foto gaat zich wel bewust is van wat de meest flatteuze houding voor haar/zijn/hen lichaam is”, zei Birgit destijds. “Relaxed om daar niet over na te denken! Ga ik proberen vast te houden die chille insteek… Lukt vast niet. But hey, kan 't proberen…”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook