Fan van Netflix-serie The Rain? De makers komen met een nieuwe serie

Wij kunnen niet wachten!

Heb je al je favo series uitgekeken en ben je op zoek naar nieuw kijkvoer? Netflix komt binnenkort met een nieuwe spannende serie. En niet zomaar eentje, want deze serie is door dezelfde makers gemaakt als die van de Deense serie The Rain.

The Rain

In de thriller-serie The Rain wordt Denemarken getroffen door een biologische ramp. Via de regen is een agressief en dodelijk virus verspreid. Bijna niemand van de bevolking overleeft de verschrikkelijke ramp. Wanneer de serie echt begint, zijn we zes jaar verder. Wat er overgebleven is? Een post-apocalyptische wereld, waar slechts een paar overlevenden een rol spelen. De jonge groep overlevenden wisten te ontkomen aan het virus en moeten nu zien te leven in een heel nieuwe – gebroken – wereld.

De serie begon alweer in 2018 en kende drie mega spannende seizoenen. Fans van de serie kunnen hun borst natmaken, want makers hebben nu een nieuwe serie genaamd Chosen gemaakt! Hieronder kun je de trailer alvast bekijken en vertellen we je waar de serie over gaat.

Chosen

In Chosen draait het niet om een dodelijke regen, maar om een meteoriet. Zeventien jaar geleden sloeg een meteoriet in het Deense dorpje Middelbo in. Dat is natuurlijk niet zomaar iets, maar toch werd er op het nieuws maar weinig aandacht aan besteed. Tiener Emma besluit om in het verhaal te duiken en ontdekt per toeval dat er destijds is gelogen over het verhaal van de meteoriet. Misschien is er wel helemaal geen meteoriet ingeslagen maar gaat het om iets anders. Waarom werd er gelogen en wat is dan wel de waarheid? Oeh, spannend!

Het eerste seizoen van Chosen bestaat uit zes afleveringen en zal vanaf 27 januari op Netflix te zien zijn. We can’t wait!

Bron: Netflix-nederland | Beeld: YouTube, Netflix

Laatste nieuws