Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te schattig: Katja Schuurman deelt eerste ontmoeting met neefje op Instagram

Zus Birgit Schuurman beviel op 31 december van een zoontje.

Katja Schuurman neefje

Op 31 december 2021 verwelkomden Birgit Schuurman en lover Sander van Haarlem hun zoontje Jimi. Natuurlijk wilde Katja Schuurman haar kleine neefje zo snel mogelijk ontmoeten. Enne, dat levert lieve beelden op.

Zwangerschap in foto's

Op 22 juni vorig jaar kondigde Birgit aan dat ze in verwachting was. Haar zoon Chico (12), die ze kreeg met regisseur Arne Toonen, zou een broertje krijgen. In de loop der maanden deelde Birgit verschillende updates, waarop te zien was dat haar baby belly gestaag groeide. Op 24 december vorig jaar deelde ze de laatste foto van haar zwangerschap, waarop ze samen met zoon Chico te zien is.

Jimi is geboren

Op 31 december kwam het verlossende woord: het zoontje van Birgit en Sander was geboren! Birgit maakte bekend dat ze de kleine man Jimi hebben genoemd en dat hij volgens haar de beste afsluiting van het jaar is. Het regende binnen no time lovende reacties, waaronder van haar zus Katja. Die was er dan ook als de kippen bij om haar neefje voor het eerst te zien.

Op bezoek

Gisteren deelde Katja een foto waarop zijzelf, haar dochter Coco, Sander en Jimi te zien zijn. Katja houdt Jimi vast en Coco probeert zijn gezichtje aan te raken. En we moeten toegeven: het is ontzettend lief.

Katja deelt lovende woorden over haar nieuwe neefje onder de foto. Ze schrijft onder andere: "Wat een wonder.. En wat ben je mooi. En schattig. En klein." Ook deelt ze haar gevoelens van blijdschap en trots nu Jimi er is. "Ik ben zo trots op jou, lieve zus! En meer dan blij voor jouw papa Sander en allerliefste grote broer Chico." We zullen ongetwijfeld nog meer van dit soort schattige familiemomenten voorbij zien komen.

Showbizz
  • Dingen voor Vrouwen
  • BrunoPress, Instagram