Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Gulcin doorbreekt taboe met openhartige berichten over vruchtbaarheid

De kinderwens van Gulcin en Sorelis is nog altijd niet in vervulling gegaan.

Gulcin

Het krijgen van kinderen is niet vanzelfsprekend, zo deelde ook Temptation Island-deelnemer Gulcin onlangs nog op Instagram. Zij en hubby Sorelis zouden graag een kleintje verwelkomen, maar tot op de dag van vandaag is dit nog niet gelukt. Via Instagram probeert Gulcin echter een taboe te doorbreken.

Taboe doorbreken

Het is inmiddels een maand geleden dat Gulcin via Instagram haar verhaal deelt. De beauty benadrukt dat ze niet graag via social media over haar privéleven praat, maar over dit onderwerp wél het een en ander wil delen. "Omdat ik het idee heb dat het stiekem toch een taboe is om erover te praten", stelt ze.

"Wat ik vreselijke vragen vind, zijn: 'Wanneer ga je aan kinderen beginnen?', 'Willen jullie wel kinderen?', 'Jullie worden oud, het wordt tijd dat jullie aan kinderen beginnen'. Sinds wanneer zijn dit normalen vragen? Ik ben deze vragen hartstikke beu."

Onderzoeken

De beauty benadrukte vervolgens dat niet iedereen op natuurlijke wijze een baby kan krijgen. "Niet bij iedereen gaat het snel. En in dit geval is dit ook bij ons zo." Wat de exacte reden precies is, dat wist Gulcin op dat moment nog niet. Wel vertelde ze aan haar volgers dat zij en Sorelis middels een behandeling bij het ziekenhuis de reden wilden ontdekken.

Gulcin liet haar volgers weten dat de twee op 30 december de uitslag zouden krijgen. "Wij blijven natuurlijk positief, want wat de uitslag ook mag zijn, wij komen hier doorheen", stelde ze.

Spannende dag

Vandaag, op 30 december, mochten Sorelis en Gulcin dan eindelijk naar het ziekenhuis om meer te horen over de situatie. Via Instagram Stories neemt Gulcin haar volgers mee naar het ziekenhuis en vertelt ze het een en ander. Zo mag Sorelis, vanwege de huidige coronamaatregelen, niet mee naar binnen.

"Vandaag is het zover, twee maanden gewacht op de uitslag. Ik heb de hele nacht niet kunnen slapen door de zenuwen. Ik vind het jammer dat Sorelis niet mee naar binnen mag, je wil daar toch samen zitten. Hij moet in de auto wachten", vertelt ze. Wij gaan voor jullie duimen, Gulcin en Sorelis!

Misschien ook voor jou:
Wauw: Temptations Gulcin meet zichzelf een compleet nieuwe look aan
Showbizz
  • Temptation Island: Love or Leave