Wait, what?! Sorelis en Gulcin zijn geblokkeerd door Ricky en Jaydi en dit is waarom

Wauw: Temptations Gulcin meet zichzelf een compleet nieuwe look aan

Looking good, Gulcin!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Gulcin

We zagen Gulcin tijdens haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave met een prachtige blonde coupe. De bride to be heeft haar blonde lokken echter vaarwel gekust, aangezien ze is omgetoverd tot een heuse brunette. En wow, het staat haar prachtig!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bruine lokken

New year new me, moet Gulcin gedacht hebben. Op Instagram deelt de knappe brunette een foto van haar nieuwe look. "It's time for a change", laat ze dan ook weten.

Ook op TikTok deelt Gulcin in een video haar bizarre haartransformatie. Hierop is te zien dat ze niet alleen voor een ander kleurtje koos, maar ook haar lokken iets langer heeft gemaakt door middel van extensions. Enne, we horen het je denken: de kappers zijn toch gesloten? Gulcin is een lucky girl. Ze laat namelijk weten: "When your best friend is a hairdresser."

@gurelis

TRANSFORMATION THURSDAY✨ When your bestfriend is a hairdresser💁🏻‍♀️ ##fy ##fyp ##fypage

♬ original sound - Ainsley

Niet de eerste keer

Na wat speurwerk op het Instagram-account van Gulcin, wordt het duidelijk dat de deelneemster eerder ook al met een donkere coupe door het leven ging.

En we moeten toegeven: het staat de Temptation Island-deelneemster allemaal even prachtig. Hoewel de coupe die ze zichzelf op dit moment heeft aangemeten iets lichter lijkt te zijn, vinden we ook deze mega donkere coupe haar niet misstaan. Benieuwd? Je bekijkt de throwback beelden van Gulcin met donkerbruin haar *HIER*.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');