Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

AYTO's Ivo showt nieuwe vriendin op Instagram

'Perfect match', schrijft Ivo bij de foto.

Ivo AYTO

Zijn deelname aan Are You The One? leverde Ivo geen liefde op. Hij eindigde zijn avontuur met Floor, die volgens de wetenschap aan Ivo gekoppeld was. Maarre, tussen Floor en Ivo is geen romance ontstaan. De realityster is namelijk samen met een andere dame.

Nieuwe liefde

Ivo en Floor waren een match volgens het programma, maar in real life was er absoluut geen sprake van liefde. Eenmaal in Nederland werden de twee niet meer samen gespot en besloot Ivo zijn oude leventje weer op te pakken.

Een lonely Christmas heeft Ivo in ieder geval niet gehad. Via Instagram deelt de realityster namelijk dat hij weer helemaal gelukkig is in de liefde. Op een kerstkiekje spotten we hem namelijk met – ja echt – een oude bekende. Je bekijkt het verliefde kiekje HIER. Als je de foto wilt bekijken, moet je Ivo wel even een follow geven, zijn profiel staat namelijk achter een slotje.

Perfecte match

Op de foto die Ivo op Instagram deelt zien we hem samen met niemand minder dan Tessa, bekend van Ex on the Beach. Behalve dat Tessa geen onbekende is voor ons, is ze dat ook niet voor Ivo. De twee hadden eerder namelijk ook al een relatie. En je weet wat ze zeggen: oude liefde roest niet, right?

Shanice

Het moge duidelijk zijn dat de romance tussen Ivo en Shanice na deze aankondiging in ieder geval verleden tijd is. Ondanks dat de twee op persoonlijk vlak veel overeenkomsten hebben, zouden de twee toch geen ideale match zijn, zo lieten Ivo en Shanice eerder in een gesprek met MTV weten.

"Ivo was niet zo trouw aan mij", wist Shanice daarbij te vertellen. "Ik was nog jong", vulde Ivo vervolgens aan. "Op dat moment was ik er (aan een relatie, red.) nog niet aan toe."

Misschien ook voor jou:
AYTO’s Ivo en Shanice blikken terug op Truth Booth-uitslag: ‘Dat deed wel even pijn’ 
Showbizz
  • Are You The One?, Instagram