Zien: zoontje van Yolanthe Cabau spreekt drie talen

De trotse moeder deelt een ultraschattig filmpje op Instagram.

Lees ook

Samen met haar zoontje Xess Xava reist Yolanthe Cabau de hele wereld over. Zo brengen ze regelmatig tijd door in Nederland, op Ibiza en in Los Angeles. Enne, in al deze landen heeft Xess Xava al behoorlijk wat talen geleerd, zo blijkt uit een enorm schattig filmpje dat Yolanthe op Instagram deelt.

Drie knopjes

“Ik heb drie knopjes: Nederlands, Spaans en Engels”, vertelt de 6-jarige Xess Xava trots aan zijn moeder. “En wat moet ik daarmee doen?”, vraagt Yolanthe nog een beetje verward. “Op een knopje drukken”, legt Xess Xava uit.

Enne, wat blijkt als Yolanthe op de verschillende 'knoppen' drukt? De zoon van Yolanthe is vloeiend in alle drie de talen! Zo beantwoordt hij alle vragen van zijn moeder vlekkeloos in het Spaans en schakelt hij zonder moeite over naar het Engels en het Nederlands. Zo knap!

Reacties

Niet alleen wij, maar ook veel van Yolanthes volgers zijn onder de indruk van de kleine Xess Xava. “Geweldig! 3 talen spreken op die leeftijd”, schrijft een volger. “Wat knap! Dat gaat hem nog ver brengen”, laat een ander weten. “Goed zo! Nu volhouden want dat kan hem later, en ook nu, heel goed van pas komen!”, sluit een andere volger zich daarbij aan. Oom Rodney Sneijder, het jongere broertje van Wesley Sneijder, laat met hartjesogen en een hartje weten dat hij supertrots is op zijn neefje. Cute!

Datinggeruchten

Onlangs draaide de geruchtenmolen overuren over Yolanthes love life. Zo zou ze namelijk aan het daten zijn met niemand minder dan Donny Roelvink. Maarre, hier is helemaal niets van waar – zo liet Yolanthe herself afgelopen maand weten in haar column voor Grazia. “Een avondje stappen op een festival, leidde tot de wildste verhalen. Want zodra je even met iemand staat te praten, is het gelijk: Yolanthe heeft een nieuwe relatie. Mensen met wie ik bevriend ben, krijgen meteen het label love interest.”

“Soms kan ik er ook om lachen – maar het is niet leuk als er bijvoorbeeld wordt gesuggereerd dat er door jou een relatie kapot is gegaan. Natuurlijk leer ik mensen kennen en kom ik op plekken, maar op het moment dat ik de ware liefde gevonden heb, ben ik de eerste die dat met de wereld deelt.”

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook