AYTO’s JB over match met Yasmin: ‘We klikken op geen enkel vlak’

Beiden hadden ze nooit gedacht 'de perfecte match' te vormen.

Lees ook

It's a wrap! Inmiddels weten we ein-de-lijk welke koppels een perfecte match vormen in Are You The One. Hoewel de meeste koppels de connectie wel ergens voelden, was dat bij JB en Yasmin niet het geval. De twee hadden niet verwacht een match te zijn, zo vertelt JB in gesprek met Grazia.

Geen overeenkomsten

Pas aan het einde van het programma kwamen JB en Yasmin erachter dat ze een match waren. Yasmin had haar pijlen op Denzel gericht en dus maar weinig aandacht voor JB. Beiden hadden ze nooit gedacht 'de perfecte match' te vormen. “Yasmin en ik klikken op geen enkel vlak. We hebben drie keer gesproken en twee keer daarvan kregen we ruzie”, vertelt JB.

Yasmin was dan ook niet bepaald zijn type. “Ik vond het helemaal niks. Hoe zij is, hoe zij doet, zo nonchalant. Elke keer als ik haar aansprak was ze defensief en dat is gewoon niet mijn stijl. Voor de rest is ze een knappe en leuke vrouw, maar niet mijn ding”, legt hij uit.

Wetenschap

De altijd vrolijke 25-jarige vertelt dat hij niet echt snapte waarom de wetenschap hen goed vond matchen. “Vanuit beide kanten snapten we er helemaal niks van. Zij deed een keer een uitspraak over dat ze nooit verliefd werd. En daar schrok ik al best wel van, want met zo’n iemand kan ik echt niet samen zijn. Toen bleek ze in een keer mijn match te zijn.”

Achteraf baalt JB wel dat hij zijn echte 'perfecte match' niet heeft gevonden in het programma. “Ik vond dat jammer. Ik had oprecht het idee dat ik iemand ging vinden die zó perfect is dat het ging werken. Met die gedachte ging ik er in”, aldus de realityster. Too bad…

In Are You The One? gaan tien single mannen en tien single vrouwen op zoek naar de ware en worden ze al vóór hun intrede in de villa door wetenschappelijke experts aan elkaar gekoppeld. In de villa proberen ze door middel van verschillende opdrachten te achterhalen wie voor hen the one zou moeten zijn

Beeld: MTV @Mark Engelen

Laatste nieuws

Zie ook