Fabiola Volkers en Lisa Sace verschijnen in déze nieuwe Videoland-documentaire

De realitysterren doen in deze docu hun verhaal over online haat.

Lees ook

Heb je duizenden volgers, dan vliegen de samenwerkingen en sponsordeals je om de oren. Leuk, maar al die online aandacht brengt ook nadelen met zich mee. En juist dít onderwerp gaan influencers en realitysterren aan bod brengen in een nieuwe Videoland-documentaire.

Please Hate Me

Negatieve aandacht is ook aandacht, horen we weleens. Maar is dat eigenlijk wel zo? En hoe is het eigenlijk om enorm veel online haat over je heen te krijgen? In de nieuwe Videoland-documentaire Please Hate Me gaan onder anderen Fabiola Volkers, Bella Arino, Jay Zwarts en Lisa Sace een inkijkje geven in hun leven.

“In een wereld waarin men steeds meer op zoek is naar erkenning, waardering en fame, lijkt negatieve aandacht een betere optie te zijn geworden dan helemaal geen aandacht. De een zijn haat is inmiddels de ander zijn brood. Maar hoe is het om jong, bekend en gehaat te zijn? Hoe kan je online haat in je voordeel laten werken? En hoe ver ga je hierin?”, legt Videoland uit over de nieuwe docu.

Hatewatch celebrities

Waar de één zich niet veel aantrekt van alle pesterijen via social media, probeert de ander er juist aan te ontsnappen. “De documentaire is een intiem portret van de eerste digitale generatie hatewatch celebrities die online haat gebruiken om te groeien, eraan te verdienen en hun eigenwaarde eraan te ontlenen”, stelt de streamingdienst over de inhoud.

Wij zijn héél benieuwd naar deze docu, waar dus ook een aantal oud EOTB-deelnemers een boekje open gaan doen over hun ervaringen met online haat. Ben je ook benieuwd? De documentaire Please Hate Me is vanaf woensdag 29 december te zien bij Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook