Prince Charmings Rick in tranen na onthulling over verleden

De onthulling van Rick doet de single veel verdriet.

Lees ook

In de nieuwste aflevering van Prince Charming werd er niet alleen een hoop geflirt en gefeest, ook zagen we een emotioneel gesprek tussen Rick en Chris.

Kledingkeuze

In opdracht van de prins moesten alle mannen een outfit aantrekken die hun persoonlijkheid laat zien. Van kleurrijke bloezen tot aan gedurfde panterprintjes: de mannen trokken alles uit de kast. Rick liet met zijn outfit weinig aan de verbeelding over en had hierbij een belangrijke boodschap te vertellen aan Chris. Hij vroeg om een één op één momentje met de prince om vervolgens zijn verhaal te doen.

Toen de mannen een rustig plekje uitgekozen hadden, besloot Rick een onthulling over zijn verleden te doen. De single vertelt dat hij in het verleden in de porno-industrie heeft gewerkt en barst vervolgens in tranen uit.

Veel begrip

Chris luistert vol begrip naar het verhaal van Rick en laat vervolgens weten dat dit voor hem niets uitmaakt. “Je hebt je voor mij opengesteld. Het is ook gewoon een beroep, ik wil niet oordelen en iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt”, stelt Chris.

“Ik vind openheid en kwetsbaarheid in een relatie heel belangrijk, dus ik vind het heel fijn dat je dit met mij deelt”, gaat Chris verder. Nadat de tranen zijn weggeveegd, voegen Rick en Chris zich weer bij de groep om verder te feesten.

Of Chris uiteindelijk ook voor Rick heeft gekozen tijdens de ceremonie? Je ziet het in de nieuwste aflevering van Prince Charming die nú op Videoland staat.

Beeld: Jasper Suyk | Video: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook