Famke Louise over zwangerschapsgeruchten op juice-accounts: ‘Belachelijk’

'Houd je mond en gun mij de kans om het zelf naar buiten te brengen.'

Lees ook

Vertellen dat je in verwachting van een kindje bent, is iets mega bijzonders. Famke Louise en Denzel Slager wilden hun spannende babynieuws op een creatieve manier met de buitenwereld delen, maar verschillende juice-accounts gooiden roet in het eten.

Zwangerschapsgeruchten

Bij het krijgen van een baby hoort babyshoppen (véél babyshoppen) zo ondervond ook Famke. Rondneuzen in babywinkels zat er voor de zangeres echter niet in, aangezien ze om de haverklap herkend werd. De geruchten rondom een eventuele zwangerschap deden op juice-accounts al gauw de ronde, en dat vindt Famke naar eigen zeggen belachelijk.

In de nieuwste Grazia vertelt Famke dat je persoonlijk nieuws niet zomaar op een juice-kanaal kan delen. “Ik vind het belachelijk dat je zoiets persoonlijks bekendmaakt op een juice kanaal. Respecteer gewoon iemands privacy, houd je mond en gun mij de kans om het zelf naar buiten te brengen op het moment dat ík dat wil.”

Bekende

Famke vertelt vervolgens dat de persoon in kwestie, die het nieuws naar buiten heeft gebracht, ook een vrouw is. “Het ergste vind ik nog dat het een andere vrouw was die dit heeft gedaan. Ik ga haar naam niet noemen, want ik gun haar die aandacht niet, maar ik dacht wel: waarom vond je het nodig om dit van mij af te pakken?”

In de nieuwste Grazia lees je het hele interview met Famke Louise over haar zwangerschap, realityserie met lover Denzel Slager en haar plannen voor de toekomst. Vanaf vandaag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Martin Sweers

Laatste nieuws

Zie ook