Grazia’s Big Christmas Giveaway: 4x George Foreman Fit Grill Copper t.w.v. €49,99

Doe mee en maak kans!

Lees ook

It’s the season of giving, en ook Grazia deelt graag cadeaus uit. Hoogtijd dus voor The Big Christmas Giveaway, waarbij je kans maakt op de mooiste presentjes. Vandaag 4x een George Foreman Fit Grill Copper t.w.v. €49,99

George Foreman Fit Grill Copper

Ontbijt, lunch of avondeten: met een grill kun je alle kanten op. De Fit Grill Copper Medium is ideaal als je tijd en ruimte tekortkomt. De grill warmt snel op en door het gestroomlijnde ontwerp kan hij makkelijk opgeborgen worden. Dankzij de anti-aanbaklaag kun je smakelijke gerechten grillen zonder dat het eten aan de grill blijft plakken. En door de kantelstand reduceer je wel tot 42% vet. Enjoy!

Win, win, win

Kun je niet wachten om deze grill te winnen? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij een van de lucky winners. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je deze prachtige items gewoon zelf. Enne, tot en met 8 januari kun je de grill met €10 cashback kopen.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook