Temptations Julia schenkt klare wijn over mogelijke relatie met Wouter

Zou het dan toch?

Lees ook

Inmiddels weten we al dat Julia en Wouter na een succesvolle deelname aan Temptation Island: Love or Leave toch hadden besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Maar toch blijven mensen er hoop op houden dat de publiekslievelingen weer bij elkaar komen. Julia reageert via haar Instagram Stories op een mogelijke verzoening.

Toch een relatie?

Julia deed gisteren een korte Q&A via haar Instagram Stories. Al snel kreeg de beauty vragen over haar relatie met ex Wouter. “Is er nog een kans dat jij en Wouter weer een relatie krijgen?” vroeg een volger. After all, zelfs Nico liet nog weten dat hij een relatie met Donna in de toekomst niet helemáál uitsluit.

Duidelijk

Maar Julia is heel duidelijk in haar antwoord. “Nee, we zoeken beide echt iets heel anders in een partner. Ik was niet gelukkig in mijn relatie, vooral toen we terug kwamen van Tempa…”, deelt ze. Ze sluit haar bericht af met een wijze opmerking: “En ja, elkaar te veel proberen te veranderen is geen oplossing.” Exactly!

Ondanks dit duidelijke antwoord was de nieuwsgierigheid van Julia's followers toch nog niet gestild…

Gevoelens

Hierna volgt namelijk de vraag of Julia nog gevoelens voor Wouter heeft. Maar Julia legt duidelijk uit hoe het zit tussen haar en Wouter. “We hebben beide nog heel veel voor elkaar over, helpen elkaar met alles, en hebben nog wel veel contact”, laat ze weten. “Maar we hebben geen gevoelens meer voor elkaar”, deelt ze. “We zijn nu vrienden, en hebben een bedrijf samen en dat gaat prima zo”, schrijft ze bij een kiekje van haar en Wouter samen.

Ten slotte laat de Groningse schone weten dat zij niet weet of Wouter een andere vriendin heeft. “Daar hebben we het niet over! Ieder z'n eigen privéleven”, schrijft ze. Got it!

Bron: Instagram Story @juliaakkerman | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook