Zien: B&B Vol Liefde-Vincent deelt foto met nieuwe vriendin

Cute!

Vincent vond de ware dan niet tijdens zijn deelname aan B&B Vol Liefde, maar inmiddels heeft Cupido raak geschoten. Op Instagram deelt de B&B-eigenaar namelijk een foto met zijn nieuwe vriendin.

Al een tijdje samen

Al eerder liet Vincent in gesprek met De Telegraaf weten dat hij een leuke dame had leren kennen. De twee zijn elkaar niet zomaar tegen het lijf gelopen, Vincent heeft de dame in kwestie mede door liefdesprogramma leren kennen. “Ze heeft me gezien in het programma”, wist hij te vertellen. De twee hadden zelfs voor het programma al even contact, maar toen gooide corona roet in het eten.

Langeastandsrelatie

Al met al kwamen de twee weer in contact en bleek er toch wel een klik te zijn. “Toen uiteindelijk duidelijk werd dat het tussen mij en een van de vier kandidaten niets zou worden, hebben we weer contact met elkaar opgenomen”, vertelt hij. Van een verhuizing is echter nog geen sprake, de twee bezoeken elkaar af en toe in Italië en Nederland. “Zo gaan we samen uitzoeken of het wat kan worden.”

Instagram Official

Voor een lange tijd hielden Vincent en zijn nieuwe liefde, Jessica, de boel nog even geheim. Tot vandaag, want Vincent deelt een zoetsappig kiekje met zijn nieuwe vriendin op Instagram. “Ciao bella“, schrijft hij bij de foto.

Ook in de comments op Instagram regent het gelukwensen. “Veel geluk samen”, en “Wat een leuk stel”, klinkt het in de reacties. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

Bron: Tips & Weetjes, De Telegraaf | Beeld: B&B Vol Liefde, Instagram

Laatste nieuws