Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Goals: je kunt nu overnachten in het Home Alone-huis

Geweldig!

Home Alone

Het is december! En dat betekent dat we weer ongestoord Home Alone kunnen bingen. Trommel je vrienden en familie op, want dit gaat misschien wel de beste kerstviering van je leven worden. Het huis van de McCallisters wordt eenmalig verhuurd tijdens kerst. Jawel, je leest het goed: je kan dus overnachten in het huis van de kerstklassieker Home Alone.

Promotie

Dacht je dat je de aankomende kerstdagen in je eigen huis zou gaan spenderen? Dan zou daar wel eens verandering in kunnen komen. Het huis van de McCallisters staat deze kerst leeg en daar moet uiteraard verandering in komen. Dit heeft alles te maken met de release van de nieuwe film Home Sweet Home Alone, want ter promotie van de film wordt het huis geopend om fans een ultieme kerstbeleving te gunnen.

Huren

In samenwerking met Airbnb is het deze kerst dus mogelijk om te overnachten in het heerlijke, over de top, kersthuis van de familie McCallister. Inclusief volledig gedekte kersttafel, brandende aftershave in de badkamer en een overvloed aan valstrikken. In de beschrijving op de website van Airbnb lezen we een bericht van broer Buzz, die je misschien nog kunt herinneren van de film. Hij schrijft dat hij zijn ouderlijk huis tijdens kerst openstelt voor een grote fan van de film. “Je herinnert je mij misschien niet als bijzonder meegaand,” stelt broer Buzz. “Maar ik ben volwassen geworden en ik zou deze kerst graag mijn ouderlijk huis – inclusief pizza – met je delen. Probeer alleen mijn tarantula, Axl, deze keer niet los te laten.”

Wil je een overnachting in het Home Alone-huis meemaken? Schrijf je vanaf dinsdag 7 december 20.00 uur in via deze link. Je moet hiervoor dan wel drie vrienden of familieleden op optrommelen, aangezien dit verblijf voor maximaal vier personen toegankelijk is.

“We zijn nu misschien allemaal ouder en wijzer, maar we zijn nooit te oud voor wat ouderwetse streken tijdens de feestdagen”, stelt broer Buzz dan ook in de beschrijving. Let wel: het huis van de McCallisters staat nog altijd in Amerika. Er gelden momenteel inreisregels voor een tripje naar de U S of A en daarnaast is je vliegticket niet bij het pakket inbegrepen. Maar als het aan ons ligt zijn het die euro’s voor een vliegticket dubbel en dwars waard.

Misschien ook voor jou:
9x het leukste kerstcadeau voor je beste vriendin
Lifestyle
  • Tips & Weetjes
  • Brunopress