Zien: Netflix dropt trailer van kerstfilm De Familie Claus 2

Jaaaa!

Christmas is coming, en dat betekent dat feel good kerstfilms in groten getale op diverse streamingdiensten komen te staan. Binnenkort verschijnt ook eindelijk het langverwachte tweede deel van de Nederlandstalige kerstfilm De Familie Claus op Netflix. Enne, de streamingdienst heeft ons alvast een klein voorproefje gegeven door de trailer te delen.

Tweede deel

In het eerste deel zagen we hoe Jules graag tijd doorbracht in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Op een dag vindt de jongen een magische sneeuwbol die hem naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens een van zijn avonturen komt Jules erachter dat niemand minder dan zijn eigen opa de kerstman is. Als Jules’ grootvader zijn been breekt, besluit de jongen de enige echte kerstman te helpen. Toen werd het duidelijk: Jules wordt de toekomstige kerstman.

In De Familie Claus 2 heeft Jules zijn rol als kerstman helemaal omarmd. Vol moed gaan hij en zijn opa Noël aan de slag om alle voorbereidingen voor kerst te treffen. In het begin gaat alles over rozen, maar daar komt al snel verandering in. Het duurt dan ook niet lang voordat hij een brief in handen krijgt met daarin een heel speciale vraag. Dat belooft veel goeds!

Cast

De cast voor de tweede film bestaat uit (een hele rits) Mo Bakker, Jan Decleir, Bracha van Doesburgh, Amber Metdepenningen, Eva Van der Gucht, Josje Huisman, Sien Eggers, Janne Desmet, Stefaan Degand, Everon Jackson Hooi, Rashif El Kaoui, Renée Soutendijk, Carly Wijs, Jetty Mathurin, Lauren Müller, Kürt Rogiers, Sieg De Doncker, Elise Bundervoet, Pommelien Thijs, Jasmina Fall, Emma Moortgat en Pieter Verelst.

Vanaf 7 december kun je De Familie Claus 2 op Netflix bekijken. Wij kunnen niet wachten!

Bron: Tagmag | Beeld: De Familie Claus

Laatste nieuws