Monica Geuze over co-ouderschap met ex Lars Veldwijk: ‘Fijne band opgebouwd’

Monica vertelt hoe het contact met Lars verloopt.

Lees ook

Het is alweer drie jaar geleden dat Monica Geuze en Lars Veldwijk dochtertje Zara-Lizzy kregen. Toen Zara-Lizzy ruim een jaar oud was, gingen haar ouders uit elkaar en niet veel later vertrok Lars naar Zuid-Korea. Dat betekent dan ook dat Monica al bijna twee jaar alleen voor hun dochtertje zorgt. In haar Instagram Stories doet ze nu een boekje open over het co-ouderschap met haar ex.

Band opgebouwd

Inmiddels is Monica happy together met Robbert, maar moet ze natuurlijk nog wel contact houden met Lars vanwege Zara-Lizzy. Dat gaat de laatste tijd goed, vertelt ze. “Onze situatie is sowieso anders”, begint Monica. “Omdat haar vader in Korea woont en dat is niet om de hoek.”

Ze vertelt dat het wel even heeft geduurd voordat de twee weer goed met elkaar konden omgaan. “Er heeft echt tijd overheen moeten gaan, maar we hebben inmiddels een fijne band opgebouwd als ouders samen en dat gun ik echt iedereen, want het geeft zoveel rust”, aldus Monica.

Instagram Stories Monica

Contact

Onlangs was Lars weer even in Nederland. De voetballer heeft toen even tijd vrij gemaakt voor wat quality time met Monica en Zara-Lizzy. Het contact verloopt dus weer soepel tussen Monica en Lars, iets wat wel is anders is geweest. Eerder vertelde Monica daar al over in de podcast Geuze & Gorgels.

“Vlak voordat we uit elkaar gingen zijn we in therapie gegaan om beter met elkaar te leren communiceren. Dat is toen niet gelukt en uiteindelijk zijn we alsnog uit elkaar gegaan”, legde ze uit. “Ik denk nu dat die therapeut trots op ons geweest zou zijn. We hebben elkaar geen dingen verweten.” Gelukkig maar!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook