Hilarisch: boerenbestaan nog niet helemaal weggelegd voor Kim en Koen

Wij gaan stuk!

In Kim & Koen Gaan Het Anders Doen zien we Kim Feenstra en Koen Kardashian hun luxe leven inruilen voor een boerenbestaan in Twente. Hoewel de twee het heel goed met elkaar kunnen vinden, geldt dat niet voor de kippen…

Boerenleven

De eerste aflevering van Kim & Koen Gaan Het Anders Doen zat al vol met hilarische uitspraken en ook aflevering drie is weer een en al plezier om naar te kijken.

Dit keer gaat het duo onder andere eieren bij de kippen weghalen. Maar dat ze zelf niet groot fan van kippen zijn, blijkt al snel. “Wat ik zelf met kippen heb? Eigenlijk helemaal niks. Ik vind ze alleen wel lekker”, lacht Kim. “Ik heb niks met kippen. Vreselijk”, vult Koen aan.

Ontsnapt

Dat de eieren bij de kippen weghalen niet bepaald van een leiendakje ging, blijkt al snel. Zo liet Koen het kippenhok openstaan, waardoor alle kippen opeens loslopen. “Ik vind kippen heel leuk als ze in het hok zitten, maar ze hoeven niet om mij heen te fladderen”, deelt Kim.

Vervolgens is te zien hoe de twee met man en macht proberen om de kippen weer in het hok te krijgen. Bekijk het hilarische fragment hieronder.

Hoewel Kim en Koen niet bepaald geknipt zijn voor het boerenbestaan, deelde Kim eerder met Grazia dat ze door het programma anders naar het boerenbestaan is gaan kijken. “Ik heb wel veel bewondering gekregen voor die boeren, want het is zo hard werken. Je leeft dan wel in vrijheid op het platteland, maar er is altijd iets wat gedaan moet worden of een koe die je moet melken.” Op de vraag of het voormalige model de stad ooit gaat verlaten, reageert ze duidelijk: “Ja, voor een luxe woonboerderij zonder dat échte boerenbestaan.”

Kim & Koen Gaan het Anders Doen is elke donderdag te zien bij discovery+.

Beeld: discovery+

Laatste nieuws