AYTO’s Faby vertelt hoe het nu tussen haar en Tycho gaat

Vormen de twee een stel?

Lees ook

It's a wrap! Inmiddels weten we ein-de-lijk welke koppels een perfecte match vormen in Are You The One. Enne, hoe gaat het eigenlijk nu met deze koppels? Zijn ze nog samen? Grazia sprak met Faby, die een perfecte match vormde met Tycho.

Truth booth

Faby en Tycho bleken tot ieders verbazing een match te zijn. De twee gingen pas de connectie aan toen Faby en Maxim uit de truth booth kwamen met slecht nieuws. De hele villa was ervan overtuigd dat Faby en Maxim een match zouden zijn, maar niets bleek minder waar.

In plaats daarvan heeft de wetenschap Faby en Tycho aan elkaar gekoppeld, en die keuze snapt Faby dan ook goed. “Ik snap wel dat wij klikken”, vertelt Faby. Ze hebben dan ook veel gemeen. “Ik rook niet, hij ook niet. Gewoon die simpele dingen die dan matchen”, legt ze uit.

Vanzelfsprekende keuze

Het was wel even snel schakelen voor Faby, vertelt ze wanneer we met haar bellen. “Na zo’n truth booth moet je eigenlijk meteen al naar de match-up ceremonie toe.” Je hebt dan ook niet veel tijd om nog met anderen te praten en een nieuwe potentiële match te spotten, legt ze uit. “Ik keek gewoon naar de persoon met wie ik het meest klikte”, gaat Faby verder.

“Niet zozeer naar met wie je over tien jaar een toekomst kunt opbouwen, maar naar de persoon met wie je een vlotte babbel hebt en bij wie je je op je gemak voelt.” Dat was Tycho. “Met hem kon ik sowieso wel goed praten. Ik was niet meteen verliefd op hem, maar op dat moment was het wel een vanzelfsprekende keuze”, stelt Faby.

Relatie?

Enne, is er na Are You The One misschien nog iets moois opgebloeid tussen de twee? “Tycho heeft wel aangegeven dat hij het wilde proberen”, vertelt ze, maar Faby wist eigenlijk al snel dat er niets meer dan vriendschap in zat.

“Ik ben wel echt super close met hem en we hebben er in ieder geval een goede vriendschap aan over gehouden.” De twee hebben dan ook nog steeds contact. Faby: “Maar niet op romantisch gebied.” Duidelijk!

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook