Chantal Janzen zet jarige stiefzoon Zion in het zonnetje

Lief!

Lees ook

Chantal Janzen deelt regelmatig leuke updates vanuit huize Janzen. Is het niet zoontje Bobby die weer een streek uithaalt, dan is het wel een schattig kiekje van zoontje James. Ook stiefzoon Zion wordt niet vergeten, want op zijn verjaardag wordt hij in het zonnetje gezet door Chantal.

Birthday

Op Instagram plaatst Chantal een foto van Zion samen met broertje Bobby. “23 my friend!“, begint ze haar bericht. “Acht jaar was hij, toen we elkaar voor ‘t eerst zagen. Hij viel die eerste avond al tegen me aan in slaap. En nu is-ie ineens 23”, gaat ze verder.

“Ik hou zoveel van hem. Zo trots op hem, hoe leuk hij is. En dankbaar voor ons familietje❤️ Hoera voor Zionnnn the lionnnnn🎉🤘En hij moet zo te zien dankbaar zijn dat-ie hier met Bob op de foto mocht, want zo lijkt het altijd als je met Bobby op de foto gaat. Alsof we een meet & greet met hem hebben gewonnen. Lucky us😂”, aldus Chantal. Aahw!

Reacties

Het regent felicitaties in de comments. “Gefeliciteerd ❤️”, schrijven onder anderen Joann van de Herik, Samantha Steenwijk en Roxeanne Hazes. Lief!

Chantal en haar echtgenoot Marco Geeratz hebben samen zoons James en Bobby, maar Marco heeft ook nog drie kinderen uit een eerdere relatie. Esmée, Isa en dus Zion.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook