Wait, what?! Je kunt Boterbier à la Harry Potter dus bij Starbucks bestellen

Waarom wisten we dit niet eerder?

Vroeger lazen onze ouders ons al voor uit de Harry Potter-boeken en ook de films hebben we inmiddels oneindig vaak gezien. Ben jij ook zo'n fan van Harry Potter en zijn vrienden? Dan heb je je vast en zeker weleens afgevraagd hoe butterbeer, ofwel boterbier smaakt. Say no more, want je kunt dit drankje gewoon bij Starbucks bestellen!

Hoe bestel je het drankje?

Harry, Hermelien en Ron hebben heel wat bekers boterbier gedronken in hun favoriete kroeg The Three Broomsticks in Hogsmeade. Vrijwel elke wizard is dol op het drankje en iedere Harry Potter-fan zou dan ook weleens zo'n lekkere kop van het drankje willen proeven.

Bij Starbucks kun je nu als een echte tovenaar smullen van butterbeer. En nee, je moet niet echt om boterbier vragen want dat staat niet op het menu bij de koffietent. Hoe je het dan wel moet bestellen? We've got you. Boterbier is eigenlijk een soort frappuccino. In Engeland, is 'boterbier' een drankje met bier, suiker, eigeel, boter en nootmuskaat.

Beeld: Harry Potter

Geen alcohol

Bij Starbucks zit er uiteraard geen bier in, maar andere ingrediënten. Vraag om een Crème Frappuccino met drie pompjes toffee nut siroop, drie pompjes karamelsiroop in het drankje zélf en een pompje in de beker. Enne, uiteraard moet er een flinke toef slagroom op met een karamel swirl. Et voilà, je hebt jouw boterbiertje à la Starbucks.

Bron: Girlscene | Beeld: Harry Potter

Laatste nieuws