Simon Keizer bezocht psycholoog na geboorte eerste kindje

De zanger had moeite met het krijgen van 'vadergevoelens.'

Hoewel Simon Keizer nu dolgelukkig is met zijn dochtertje Kiki, duurde het na haar geboorte een lange tijd voor hij echt 'iets begon te voelen' voor zijn dochter. De roze wolk – waar veel ouders meteen opzitten – was voor de zanger nog ver te zoeken. Daarom ging hij in therapie, zo vertelt Simon nu in een openhartig bericht op Instagram.

Vadergevoelens

Zo'n vier jaar geleden werd Kiki geboren, begint Simon zijn bericht. “Een zwangerschap lang was me verteld dat mijn leven voor altijd zou veranderen. Dat ik als persoon zou transformeren. En toen het zover was gebeurde er niéts. Geen explosieve vadergevoelens, geen overstroming van geluk, maar wel veel verbazing. Waarom voelde ik dat allemaal niét? Ik werd bang, en verzweeg dat”, vertelt de zanger openhartig.

“Pas na maanden durfde ik Anne Marie te vertellen dat ik 'er geen gevoel bij had'. Ik WIST wel dat deze fase uit mijn leven heel bijzonder was, maar ik VOELDE het niet. En zo ging dat een héle tijd door.”

Therapie

Simon besloot aan de bel te trekken en in therapie te gaan. “Toen ik Anne Marie zo'n twee jaar (!) later gelukzalig en schaterlachend met Kiki over de vloer zag rollen besefte ik weer: wat ik hier zie, heb ik nog nooit gevoeld. Dat was voor mij de trigger om aan de bel te trekken”, gaat hij verder.

“Ik zocht hulp. Bij een geweldige psychologe ging ik een intensief en emotioneel traject in waarin ik heel veel geestelijke rommel heb moeten opruimen. En stukje bij beetje leerde ik weer te voelen. Nog steeds ben ik bezig met die zoektocht, en het is een moeilijke en fijne zoektocht in één. Hulp zoeken is mijn beste beslissing ooit geweest! Tegenwoordig rol ik op zo'n zelfde manier met Kiki over de vloer”, aldus de Volendamse zanger. Over een paar weken wordt baby nummer twee geboren. “Eens kijken hoe ik alles dit keer ga beleven! 🍀❤️”, schrijft Simon tot slot.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws