Christine Quinn vertelt waarom ze snel geïrriteerd was in nieuwste seizoen Selling Sunset

Volgens Christine had ze er een goede reden voor.

Lees ook

Heb jij het spiksplinternieuwe seizoen van Selling Sunset gisteren ook gebinched? Snappen we. We konden niet wachten om alle real estate agents weer aan het werk te zien. En uiteraard was er ook weer genoeg drama onderling…

Let op: dit artikel bevat spoilers als je seizoen vier van Selling Sunset nog niet hebt gezien.

Spanning

Selling Sunset seizoen vier zit – of course – weer vol drama. Zo wordt de spanning tussen Christine Quinn en nieuwkomer Emma Hernan volop in beeld gebracht. Waarom het niet bepaald botert tussen de dames? Ze hebben in het verleden tegelijkertijd(!) met dezelfde persoon gedatet.

“Ik kwam daarachter op de dag dat ik Christine ontmoette”, deelt Emma in het nieuwste seizoen. “En dat was allesbehalve fijn. Ik liep net de sportschool uit met mijn vriend – althans, ik dacht dat hij mijn vriend was. Plots kwam Christine met haar vriendin naar me toe en zei: “Who the f*** is this?' en schreeuwde tegen me: 'This is my boyfriend!'”

Ander verhaal

Christine herinnert zich dit verhaal echter anders. “Mijn ex-vriend datete met een meisje, terwijl hij ook met mij aan het daten was. Ik wist nergens van. Ik heb hem overdag op heterdaad met haar betrapt. Toen heb ik het uitgemaakt.”

“Ik weet dat dit jaren geleden is gebeurd, maar het komt nu allemaal weer tot leven. Ik wist niet dat Mary met Emma bevriend bleef, nadat we achter het vreemdgaan waren gekomen.”

Geïrriteerd

In een nieuw interview met Page Six geeft Christine toe dat ze elke dag geïrriteerd was door het drama dat was ontstaan. “Normaal zou het niet iets zijn waar ik nog veel mee bezig ben”, begint de real estate agent.

“Als je meewerkt aan een realityserie, zul je ook over onderwerpen moeten praten die je in het echte leven al lang niet meer boeien. Maar zo is het nou eenmaal. We hebben allemaal ons best gedaan om er weer een mooi seizoen van te maken.” Aha!

Beeld: Netflix (Selling Sunset)

Laatste nieuws

Zie ook