Temptations Aylin over onenigheid met Delphine

Aha!

Lees ook

Temptations Aylin en Efrain gingen onlangs op McDate met Nick Eshuis. De twee werden tijdens de date aan de tand gevoeld over hun Temptation-deelname en over hun relatie. Ook kreeg Aylin de vraag waarom het niet bepaald botert tussen haar en Delphine.

Vriendschappen

Door hun deelname aan Temptation hebben Aylin en Efrain veel leuke nieuwe mensen leren kennen. Hoewel ze met veel kandidaten niet zoveel contact meer hebben, geeft Aylin aan dat ze Julia nog wel regelmatig spreekt.

“Ja, met Julia heb ik wel contact, maar ze woont helemaal in Groningen!”, lacht Aylin. “Anders was ze echt mijn beste vriendin, die ik iedere week zou willen zien.”

Delphine

Vervolgens kaart Nick aan dat het niet bepaald botert tussen Aylin en Delphine. “Dat heeft gewoon een paar redenen”, verklaart Aylin. Aylin geeft vervolgens aan dat ze zich niet helemaal kon vinden in een aantal uitspraken die Delphine heeft gedaan tijdens hun deelname aan het programma.

“Als je boos bent op iemand, een single die met je partner flirt, is dat logischer dan op je ‘team.’ Je bent daar met vier meiden en dan ga je slecht praten over elkaar…” Iets wat volgens Aylin niet door de beugel kon.

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen) | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook