Zien we Jada Borsato binnenkort in Goede Tijden, Slechte Tijden?

Dat zou leuk zijn!

Jada Borsato timmert aardig aan de weg als influencer en zangeres en heeft op Instagram al meer dan tweehonderdduizend volgers weten te behalen. Enne, het lijkt erop dat de dochter van Leontine en Marco Borsato binnenkort ook haar skills als influencer in Goede Tijden, Slechte Tijden, gaat inzetten.

Rolletje

Het schijnt namelijk dat Jada een rolletje als influencer in de soap heeft weten te bemachtigen. In de aflevering van dinsdagavond (maandag op Videoland) was ze al even te zien. Jada zou Instagrammer Abby Rose spelen, een influencer die interesse lijkt te hebben in Steef Verduyn (Tommy van Lent).

Steef is goed op weg om professioneel gamer te worden en gaat daarmee compleet viral op social media. Abby schrijft onder zijn foto dat ze wel een potje met hem zou willen gamen. Zou dat betekenen dat Jada binnenkort echt haar opwachting maakt in Meerdijk als Abby? En zou ze iets met Steef krijgen? Wij zijn benieuwd!

Acteerklussen

Het zou niet de eerste keer zijn dat een BN'er een rolletje krijgt in GTST. Ook Romy Monteiro en Martijn Fischer speelden al eens in de soap. Voor Jada zou het immers ook niet haar eerste grote acteerklus zijn. Eerder speelde ze namelijk al in de film Michiel de Ruyter.

Bron: Cosmopolitan, Televizier | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws