Donny en Dave Roelvink doen boekje open over reden van ruzie

Donny en Dave hebben de strijdbijl inmiddels begraven en blikken terug.

Lange tijd was de relatie tussen broers Donny en Dave Roelvink behoorlijk icy. Maar inmiddels is het weer helemaal goed tussen de twee. Aan Story vertellen de twee broers waarom ze met elkaar in de clinch lagen.

Anderhalf jaar

Dat het maandenlang niet goed zat tussen Donny en Dave Roelvink was allang bekend. Begin september lieten de broers echter weten dat de strijdbijl inmiddels wel begraven was. “Dat heeft in totaal zo’n anderhalf jaar geduurd”, vertelt Donny aan het weekblad.

“Dat was helemaal niet leuk, maar ik denk toch dat het goed is geweest dat we die tijd hebben genomen. Het ging mis omdat ik vond dat er bepaalde grenzen getrokken moesten worden. Dave vloog nog weleens letterlijk en figuurlijk uit de bocht en dat straalt op de hele familie af. Omdat we in de schijnwerpers staan, hebben we er allemaal last van en worden we aangesproken op de dingen die hij doet.”

Keerpunt

“Er kwam een moment waarop we tegen elkaar zeiden: Hier ga jij links en ik rechts.” Er was dus helemaal geen contact meer tussen de twee Roelvink-telgen. Gelukkig kwam daar verandering in toen Dave vader werd van zoontje Dean.

“Omdat we allebei zo koppig zijn, duurde dat dus anderhalf jaar. Onze vader heeft nog geprobeerd om te bemiddelen, maar ik heb hem gezegd dat wij dit als volwassenen zelf moesten oplossen. Uiteindelijk ben ik degene geweest die naar Dave is toegegaan. Dat was toen ik hoorde dat hij vader werd. Ik wilde niet dat ik mijn neefje bijvoorbeeld pas zou leren kennen als hij twee was. Door wat er is gebeurd, zijn Dave en ik uiteindelijk alleen maar closer geworden”, aldus Donny. Eind goed, al goed!

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws