Witter dan wit: EOTB’s Danny showt gloednieuw gebit op Instagram

Hollywood smile!

Lees ook

Nieuwe facings, vollere lippen of een andere neus: menig realityster is niet vies van een cosmetische ingreep. Ook Ex on the Beach: Double Dutch-ster Danny liet wat aan zichzelf veranderen. De realityster vertrok namelijk naar Istanbul voor een paar hagelwitte tanden.

Nieuwe tanden

“Nieuwe tanden”, begint Danny bij een foto van zichzelf in een auto. De realityster kijkt zwoel de camera in en showt subtiel zijn gloednieuwe gebit. Vervolgens bedankt Danny de cosmetische arts die zijn gebit omgetoverd heeft tot een heuse Hollywood smile. “Super goed geholpen met leuke excursies en een perfect resultaat #kronen”, deelt Danny dan ook.

Lovende reacties

Dat de nieuwe tanden van Danny in de smaak vallen bij zijn volgers, moge duidelijk zijn. De realityster kan rekenen op ontzettend veel positieve reacties. “Alleen maar lachen maat”, grapt een volger dan ook. “Kijk hem dan. Mr. Prodent”, “Looking good maatje”, “Staat je goed” en “Mr. Hollywood”, klinkt het in de reacties.

Of we vanaf nu alleen maar happy foto's van Danny op Instagram kunnen verwachten? Wij zijn benieuwd. Het staat 'm in ieder geval erg goed!

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook