Ho ho ho: 9 beauty adventskalenders voor op je wishlist

Elke dag een beauty-cadeautje is precies wat we nodig hebben dit najaar.

Lees ook

Christmas is just around te corner – of ja, nog niet helemaal, maar het aftellen naar de kerstdagen kan in elk geval bijna beginnen. Met deze schitterende beauty-adventskalenders kunnen we al helemaal niet meer wachten.

9 beauty adventskalenders

Adventskalenders bestaan tegenwoordig niet meer alleen uit chocolaatjes. Anno 2021 komen vele beautymerken met hebberigmakende advents-spektakels: een oogstrelede verpakking met elke dag een prachtig cadeau om mee af te tellen naar de feestdagen. Zet deze kalenders op je wishlist of doe er een cadeau aan jezelf. We hebben het meer dan verdiend dit jaar, right?

1. The Body Shop

Net als vorig jaar telt The Body Shop ook dit jaar weer af met een verschillende, prachtige adventskalender. De Share The Joy Advent Calendar, Share The Love Big Advent Calendar en de Share Love & Joy Ultimate Advent Calender zijn stuk voor stuk parels. Met een van deze kalenders vul je je stash weer helemaal aan met heerlijke shampoos, bruisballen en lip butter, en dat is nog maar een greep uit de inhoud van de kalender.

2. HEMA

HEMA komt dit jaar met een heuse nail polish countdown kalender. Met deze kalender tel je de laatste tien dagen van december af, om de maand nog feestelijker te maken. In de kalender vind je prachtige long lasting-nagellaken, maar ook twee (glitter) topcoats met keratine op plantbasis en rozenolie. Leuk om te geven en om te krijgen.

Nail polish countdown kalender

3. No7

De No7-adventskalender is terug van weggeweest, en belooft beter te zijn dan ooit. Deze mooie kalender bevat 25 No7-toppers, zoals de Radiance+ Eye Mask en het Laboratories Line Correcting Booster serum. Uiteraard zit de box ook vol met nieuwe goodies die in Nederland (nog) niet verkrijgbaar zijn. Dat belooft veel goeds!

No7-adventskalender

4. Lush

De Lush-adventskalender is wederom een lust voor het oog én is gemaakt van 100% gerecyclede materialen. De box bevat 25 vegan producten waarvan 6 producten exclusief verkrijgbaar zijn in de adventskalender.

Lush-adventskalender

5. Westwing

De adventskalender van Westwing bevat 24 cadeautjes en zit vol met uiteenlopende producten. Van AVEDA-haarverzorging tot zeep van Wonderbar en van vitaminebeertjes van Bears with Benefits tot items van de Westwing Collection. Hier worden wij blij van.

Westwing-adventskalender

6. Goodiebox

De adventskalender van Goodiebox doet z'n naam eer aan en zit – inderdaad – vol met goodies. In deze box zitten 24 verwenproducten van merken als Avant Skincare, NailsINC en Starskin. Leuk om te krijgen en om te geven.

Goodiebox-adventskalender

7. Acqua di Parma

De adventskalender van Acqua di Parma is – hoe kan het ook anders – intens Parma-geel van kleur en is geïnspireerd op de iconische ronde dozen van het merk, én versierd met een dynamische print van modeontwerper Emilio Pucci. Achter elk raampje van de kalender gaat dagelijks een nieuwe verrassing schuil. Van geuren tot een kaars speciaal voor kerstavond en van een Body Lotion tot een Hair Mist: er is van alles te vinden in de adventskalender.

Acqua di Parma

Beeld: The Body Shop

Laatste nieuws

Zie ook