Wow: Roxeanne Hazes viert mijlpaal met vriendlief Erik Zwennes

De zangeres deelt enkele kiekjes uit de oude doos om het te vieren.

Roxeanne Hazes heeft een druk weekend: na twee dagen Holland Zingt Hazes, waar zij broertje André moest missen, bleek ook deze zondag een bijzondere dag voor de zangeres. Ze is vandaag namelijk al 5 jaar samen met hubby Erik Zwennes.

Mijlpaal

Natuurlijk is 5 jaar samen een hele mijlpaal. Helemaal met een relatie in de spotlights is dat best een achievement. En dat moet gevierd worden! Rox deelde daarom vandaag op Instagram een reeks kiekjes uit de oude (en nieuwe!) doos om hun samenzijn te vieren.

“Ik heb de tijd van mijn leven. Al 5 jaar. Happy anniversary, baby.” schrijft ze bij de foto's. En voegt daar nog aan toe: “WIJ! voor altijd!❤️❤️❤️”.

Van twee kanten

De liefde tussen Roxeanne en Erik is duidelijk geen one-way street, want ook Erik deelt een set foto's en video's om hun anniversary te vieren. “Niet om het een of ander hè, maar wij zijn dus even vijf jaar samen”, schrijft hij.

En mocht er nog twijfel over bestaan: die 5 jaar zijn voor Roxeannes vriend nog lang niet genoeg. Hij schrijft:”Zullen we er nog zeshonderd aan vast plakken? Ik hou namelijk van ons 😍 VAN JOU! ❤️🙏❤️🙏❤️🙏 WIJ! Voor altijd liefde 🤫” Cute!

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws