Temptation-single Jimi onthult: ‘Dit zagen jullie niet’

De single klapt uit de school over een intiem moment tijdens Temptation Island.

Met de dream dates achter de rug lijkt het einde van Temptation Island: Love or Leave in zicht. In de nieuwste aflevering zagen (en hoorden) we dat het er tussen Jimi en Donna behoorlijk steamy aan toe ging. Maarre, er blijken off camera nog veel meer dingen te zijn gebeurd.

Spicy onthullingen

De klik tussen Jimi en Donna is duidelijk aanwezig in de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Donna heeft definitief een punt gezet achter haar relatie met Nico en geniet van haar laatste momentjes met Jimi tijdens een romantische date. Er klonken wat spicy geluiden, maar wat er precies gebeurde? Daar deed Videoland nogal geheimzinnig over.

In de aflevering van Temptation Island Viewing Party wordt er echter wél duidelijkheid gegeven. Jimi was hier namelijk te gast en wist te vertellen dat hij en Donna een spannende nacht hebben beleefd. “We hebben samen in bad gezeten, dat was heel romantisch met rozen om ons heen”, begint hij. “We hebben samen gedoucht (…) Van het één kwam het ander en we hadden al heel weinig kleren aan. Dus ja, we hebben sex gehad.”

Off camera

Jimi is niet alleen over de dream date heel duidelijk, ook doet hij een andere bijzondere onthulling. Zo vertelt Jimi dat er, buiten de camera's om, nog een intiem momentje met Donna is geweest. “Dit zagen jullie niet in de aflevering, dit was het moment dat Donna en ik samen in de zee waren. Dat was het enige moment zonder microfoontjes. De camera draait natuurlijk wel, maar we zijn redelijk ver gezwommen”, begint hij.

“Daar hebben we duidelijk gezegd dat we elkaar wel zagen zitten en dat we samen wilden ontdekken wat er misschien van kan komen”, aldus Jimi. Oeh!

Bron: Temptation Island Viewing Party | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws